Saturday, February 02, 2008

A place to enjoy

'cai.. tak dapat pun'
terpaku aku.. ish.. biasanya ok aje.. ni ape problem Mastereload nih..
'mungkin sibuk..' kata aku dalam hati.. 'mungkin server die sibuk..'
damn...

kejadian malam tadi.
'apesal bau wangi plak nih..' time tu aku ada mood..
selsema aje aku ini...
'mak aih.. tumpah..' kata aku separa menjerit..
time tu download download download..
lepas download.. aku download.. pastu aku upload...
minyak wangi aroma terapi yang dibeli..
abis tumpah.. memang minyak wangi tu murah..
kalo murah atau mahal.. semuanya duit..
bila duit.. kena kerja atau jual..
kalo tak kerja atau tak menjual.. duit abis..
kalo duit habis.. macammana?

ada ke tanpa kerja atau menjual dapat duit?
tak masuk akal..

aku berfikir tentang sifat binatang..
semut.. rajin...
labah-labah.. sabar...
lebah... teliti..
kucing... riang...

aku kena ada sifat itu.. baru rasa best... rajin, sabar teliti dan riang..
hujan... hujan.. hujan...
aku suka hujan...
tapi aku tak suka rokok habis..
aku ini dipengaruhi nikotin yang banyak..
aku dah dipengaruhi vitamin B yang banyak

lastas... 'spider pig..' ringtone Handphone Motorola yazid berbunyi..
yeah.. sudah masuk prepaid yazid..
lega.. lega...

4 Comment and put their link:

edriaty said...

kurangkan le merokok tuh.
wat abis duit jek.heheh..

- j o h a r i - said...

btul tu..
drpd ko merokok, baik ko blnja aku mkn..
kira saham akhirat gak la
nnti ko bleh jadi lelaki yg berada di bwh lindungan ka'bah cai

waterlily said...

Belanja kak Lily tgk Kala Bulan Mengambang yer. Diaorang cakap best.

Pesanan Penaja: MEROKOK SUMBER INSPIRASI. lol :)

kucai said...

@edriati
aku dah kurang merokok sekarang.. tapi aku ketagih red bull..sehari tak dapat red bull aku rasa tak puas..
inilah ketagihan vitamin B

@johari
aduh... aku akan berusah joe.. aku akan berusah.. begitu indah bahasa berunsur nasihat yang kau beri

@waterlily
kena tgk hari dulu kak.. kalo time tu saya tak sibuk.. ok aje..
pesanan penaja itu lah yang saya guna ketika otak saya tak berjalan.. hehe lol

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena