Tuesday, January 29, 2008

Permata yang hilang, quantum pendant

Searching Hits: Permata yang hilang
wahai pencari buku permata yang hilang..
aku ada pdf die kalo ko hendak tetapi
failnye besar sangat.. 150 MB..
tak caya?
nah tgk gambar inibagi pencari buku itu..
ko bagi aku idea dan letak email kat komen..
aku bleh usahakan untuk kesejahteraan umat manusia..
---Update info---

Terima kasih kerana datang dan join

okeh.. anda perlu mendaftar di 5 grup lagi untuk

mendapatkan kesemua part permata yang hilang

http://groups.google.com.my/group/teratak42

http://groups.google.com.my/group/teratak42ver2

http://groups.google.com.my/group/teratak42ver3/

http://groups.google.com.my/group/teratak42ver4/


untuk yang ingin exchange trafik atau link.. sila emel saya..


Searching Hits: Quantum pendant
kalo korang nak beli atau nak tanya tentang quantum pendant
sila hubungi Mohd Aref Azaddin Boimin(0127256164)

if you want to buy or just to get some quantum pendant info
please contact Mohd Aref Azaddin Boimin(0127256164)
btw.. u can call him 'ngarip'

48 Comment and put their link:

Anonymous said...

ioriamd@hotmail.com

Anonymous said...

ni email saya.. rizuanzul@gmail.com

فيصل said...

saya sedang usahkan.. sabar ya.. nanti saya email

Anonymous said...

Faisal, sy da try download tp file 0byte..mintak faisal hantarkan ke emel sy(pingu2512@gmail.com).T.kasih

فيصل said...

fail yang mana.. part mana yang 0byte?

line internet saya lembab..
saya dah try attach.. tapi dc..

kalau ada masalah tentang part mana yang tak bleh download saya try
upload kat tempat lain..

Anonymous said...

sy dah cuba download...tp tak boleh la.ni email sy... bet_us12@yahoo.com

فيصل said...

mintak maaf.. saya dah cuba menolong sedaya upaya...

saya tiada kemudahan internet yang laju.. jadi itulah sahaja.. sebarang permintaan hantar ke email ditolak..

jika kamu tidak berpuas hati dengan bantuan saya.. sila cari blog lain atau forum yang ada tempat download..

atau kamu mengikut idea kedua saya.. tanya orang dewasa.. mereka ada simpan buku itu.. atau beli di kawasan yang berdekatan.. bawah Rm 30 rasanya..

Anonymous said...

bulih email ke sini ros5zar@yahoo.com... TQ

Anonymous said...

prinduspi@yahoo.com

Anonymous said...

i HAVE SUCCESSFULLY DOWNLOADED aLL THE FILES, BUT i COULD NOT EXTRACT THEM..WHEN I AM TRYING TO DO SO, IT KEEP REMINDING.."U NEED THE FOLLOWING VOLUME",EVEN I'VE DOWNLOAD ALL.
TQ

Penapis niat serong said...

kepada semua penggemar..
aku beri kamu free
dengan syarat email saya di mohdfaisalnasron[at]gmail.com

subjek:permata yang hilang request

فيصل said...

saya sedang buat sistem untuk kamu semua download.. sabar.. sabar.. saya akan letak disini

فيصل said...

okeh.. emel yang dah ada mesej sudah dihantar.. kepada yang belum hantar emal ke aku.. sila hantar semula.. untuk download links..

124324 said...

ritzzul@gmail.com

124324 said...

ritzzul@gmail.com

Anonymous said...

ni email saya..
omarzuhdi@yahoo.com.my

Anonymous said...

ruditham@yahoo.com.sg emel saya...

Anonymous said...

lelabihijau@gmail.com
pleez email me this PDF bro.. hehehe

Anonymous said...

bleh email kat saya x...

evilafif84@yahoo.com

Anonymous said...

email sy

netboy_it@hotmail.com

al_quds said...

emel ke saya al_quds5686@yahoo.com

al_quds said...

nak tanya skit.. mana part 001-015 dan 076-090.. kiranya tak cukup part ke..

SKLA said...

Ssaye nk gak buku permata y hilang....bunga_biru2@yahoo.com....PLSSS TQ

Fauziah said...

ziari471@gmail.com

Anonymous said...

razorian@yahoo.com

boleh dapat lagi x?

Anonymous said...

salam
sy linda...sy baru terbace blog nie berkenaan buku permata yg hilang.sy ader cube cari di kedai tp tak jumpa..leh tak awk email pd sy. azlin_1214@yahoo.com.
tak lama lg sy nk mendirikan rumah tangga, harap awk dapat menolong. tq

Anonymous said...

salam, ni emel saya. ibnu_musa02@yahoo.com, untuk link buku tu, TQ...

Anonymous said...

sy dah nk kawen nh....perlu ilmu sikit..

didier_ja@yahoo.com

Anonymous said...

tak ley nk download..
letih dah...

ni email sy...

manggis_hijau@yahoo.com.my

terima kasih yer..payah sgt nak cari..letih dah..

Anonymous said...

salam
tolong emailkan kat saya
azrooy2007@yahoo.com.my

tq dgn sumbgn anda
jazakallah

Anonymous said...

Semoga anda diberi ganjaran oleh allah

email saya:
azrooy2007@yahoo.com.my

Anonymous said...

tlg emelkan pd saya @
minhalina_insyirah@yahoo.com
thanks

wear_ima said...

salam,saya nak kawin tahun depan.plez hntrkn kat saya

wear_ima said...

salam,saya nak kawin tahun depan.plez hntrkn kat saya


wear_ima@yahoo.com.my

Anonymous said...

emailkan pd saya leh x?

Anonymous said...

ni email saya...liones_22@yahoo.com, harap En leh mmbantu saya

Anonymous said...

fwz_22@yahoo.com

Anonymous said...

saya nak kawin hjung thun nie..
jd klu bley tlg email kt sya permata yg hilang nie..
ssh cri kt kdai bku nie..
cinta_qistina88@yahoo.com

nazjar_kekal said...

salam.. email sy
nazjar_kekal83@yahoo.com
tq

Anonymous said...

pls send to me permata yng hilang
dh try dwload tp xdpt la,
yop_mie1715@yahoo.com.my

tq

Anonymous said...

pls sent to my email nikssckl@gmail.com.....tq

atasbumibawahlangit said...
This comment has been removed by the author.
atasbumibawahlangit said...

mtk jasa baik saudara email pd saya.. aregnamza@gmail.com
jazakallah!

Anonymous said...

salam
mohon emel kepada saya
pehabesar@gmail.com

Anonymous said...

salam
azmi0504@yahoo.com

mohdhafiz18 said...

email kan kat sy buku tu..
musewezer_18@yahoo.com
tq..puas cari buku tu xde jual .

mohdhafiz18 said...

ni email sy
musewezer_18@yahoo.com..
dah lama cari buku tu

Anonymous said...

email sy di melorkaseh@yahoo.com

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena