Thursday, February 14, 2008

Meets The Spartan & Rambo 4 movie review selepas pergi ke tasik UTM

lepak kat tasik untuk melepaskan tekanan emosi..
bunga biru? dan bunga merah jambu..
kenapa bunga warna yang sedap dipandang?
terpikat aku dengan bunga sejak akhir-akhir ini

Aku baru beli pirate punya dvd di lokasi yang rahsia
biasalah.. orang yang tak berkemampuan macam aku ni
mana la dapat pergi ke panggung wayang..
dengan berbekalkan komputer dan dvdrom

okeh..
cerita meets the spartans amat best..
sebab ia banyak spoof suma movie..
video
memang tema sexual yang tinggi..
tak sesuai jika anda membawa bakal bapa mertua atau ibu mertua
menonton bersama

rambo 4 juga memang best.. aku tengok sampai terlalu excited..
dulu aku minat rambo..
disini kurang tema seksual.. tapi diselitkan dengan situasi
dimana 4 gadis diratah oleh askar-askar yang air naik ke kepala..
tapi dikaburi oleh asap merah..

memang best tengok askar bersepai kepala, kaki perut terburai
wow.. sedap hingga menjilat jari.. ahhh aku ini memang minat cerita perang
ia satu kepuasan..

6 Comment and put their link:

ف wildchild ۞ said...

ahaa. letak la trailer die kat sini ke..

tz said...

1. supo mat peruh jugok.. amek gamba bungo.. demo suko bungo kow?

2.part asap merah tu memang spoil aje.. tapi aku seram tengok cite tu.. dasat betol.. kesian mereka yg duk sbelah aku.. kuat gile aku pegang..

فيصل said...

@fa
trailer dulu aku dah letak..
ni aku letak spoiler section

@tz
tu la.. mungkin tema cerita tu keganasan.. diorang main lumba orang kat sawah.. kaki judi memang begitu agaknya.. sapa hidup.. die menang..

edriaty said...

mat bunga..hahahah...
weh.rambo tuh violence
sgt la cite dia... =D

Anonymous said...

webtransporter crack
snapz pro x 2.0.1 crack
warlords 4 no cd crack
paragon partition manager 6.0 keygen
windvd 6 crack serial
flash fxp serial crack
halo pc serial keygen
cubase sx 2 crack os x
microsoft office standard edition 2003 trial crack
accupos crack




frozen throne cd key crack
3d mark 05 keygen
crack pdf file security
temple of elemental evil nocd crack
quicktime pro 5 crack
visual communicator 2 crack
photocool 1.58 crack
windows xp sp2 oem crack
flipalbum 6 pro crack
steam crack hl2
handbase 3.0 crack
1.12 starcraft crack
hyena 6.2 keygen
download free panda titanium 2005 4.00.01 keygen
bullguard 5.0 crack
versamail 2.7 warez
nero 6.6 ultra keygen
penreader 4.06 crack

Anonymous said...

[url=http://tinyurl.com/y9qxher][img]http://i069.radikal.ru/1001/35/75e72b218708.jpg[/img][/url]



Related keywords:
Tramadol urinary clearance
buy Tramadol online cod
buy Tramadol now
dog Tramadol pain relief
order prescription Tramadol
overnight delivery on Tramadol
buy cheap Tramadol here
Tramadol alltram ingredients
[url=http://www.zazzle.com/AlexanderBlack]Tramadol urinalysis testing [/url]
[url=http://seobraincenter.ru]http://seobraincenter.ru[/url]
cheap online order Tramadol
Tramadol dosage for dog
cheap online Tramadol
Tramadol overnight delivery
deramaxx compared Tramadol
Tramadol cod saturday
Tramadol watson

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena