Thursday, February 07, 2008

Aktiviti Malam Tahun Baru Cina...

video

watchin' da firework effect.. damn...
gong xi fa cai to all

'yang.. 14 hb ni nak wat ape?' kata si gadis itu
'14? apa tu? hari jadi awak kan 20?' kata si lelaki itu
'tak ingat tarikh la tu' balas si gadis itu
'aku nyer harijadi 18.. bulan 9.. mana ada bulan 2..' kata lelaki itu di dalam hati
'takpe la..tak ingat.. tarikh' kata si gadis itu..
*
*
*
'nak makan jagung?(14.. 14.. 14.. no ekor ke? atau time tu dapat gaji)'
dan menjadi misteri sehingga sekarang..
kebenda la perempuan zaman sekarang nih..
'14 hb 2.. sale? ada jualan murah? harga minyak turun ke?' kata si lelaki itu
ops.. di dalam hati
lantak la.. 'damn'..

video


selepas itu lelaki itu melayan cerita date movie..
'damn...'

3 Comment and put their link:

Yazid Husain said...

14/2 adalah hari kekasih la....

فيصل said...

lols.. aku ingat hari raya cina 7 hari..ngarut betul la 14 hb 2 hari kekasih.. aku istiharkan hari kekasih aku adalah hari hari dimana aku mempunyai masa yang lapang.. hahah

abeming said...

bestnya...ada la jgk org yg ko boleh panggil 'yang'...'ayang'...'sayang'...

hmm...aku masih ingat akan kewujudan hari kekasih...tapi aku mmg dah lupa ianya 14/2...

damn...tetiba rasa lonely...damn...apa guna aku ada anset canggih...kalau xguna utk bersms...apa guna aku gi beli camera beriban kalau takde 'ayang' utk diamek gambor...

eh sori...ni tempat komen...macam nak buat post plak...

(hoi nak buat post buat kat blog sendiri la...marah aku kpd aku sendiri sebelum kucai marah aku)

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena