Thursday, January 31, 2008

Menyelongkar photo lama di dalam hp K50i

Time aku ada kamera.. jarang sekali aku guna kamera hp
sampai la malam ni.. tetiba aku tergerak hati untuk
mencari kabel.. gambar patli sc2 mrsm muar
(raju.. tlg betulkan nama kalo salah)
memang 'busted' aku pada hari itu......
flashback****
aku baring menahan selsema yang kian meruntuh imunisasi badan aku ini
'kurang vitamin rasanya'.. aku terlebih 'vitamin B family' nih..
tiba tiba.. raja dan fazrul datang mengetuk pintu..
dan membawa seseorang yang aku dapat cam muka die..
tapi di mana?
'bukak lampu.. bukak lampu.. cai kalo ko tak kenal jugak budak ni.. tak tau lah ape nak jadi' kata fazrul..
aku bersalaman dengan si patli..
'cai ko ingat tak? budak ni..' kata raja seakan-akan ingin mengenakan aku
'damn.. damn... aku tak ingat lansung.. budak mrsm ni kan?'
aku ingin melepaskan diri.. sambil menyatakan.. 'semua bebudak rumah ni ex-mrsm'
'damn... ' sambil aku memeluk bantal...lalu untuk tidak keseorangan menjadi mangsa...
aku mencari mangsa... 'fit... turun jap...'
'ko kenal tak budak ni?...' kata aku kepada fit...fit bagaikan terpaku...
dan terpukau.. 'speechless'.. 'hahahha' gelak aku
aku ingin mengenakan joe pula...
'joe.. turun.. ada budak mrsm datang'
dan terus mengenakan joe.. 'joe.. ko kenal tak joe..'
joe terus terbaring... di tilam empuk dihadapan tv..
'fak.. aku tak ingat.. yeah... ramai yang tak ingat'
******* dan akhirnya kami dapat mengetahui
bahawa itu adalah patli(bukan nama sebenar)
raja betulkan skit..
'cai.. aku tak dapat belikan ****** untuk kau dari thailand.. tapi aku ada sesuatu yang menarik buat kau... ni duit syiling singapore dan thai' kata yazid yang baru balik dari Thailand..
dan buku FHM Thai yang menakjubkan..
yazid dapat membaca minat aku yang mendalam terhadap duit..
dan keistemewaan mengumpul duit ini.. terima kasih..
'bila mahu update gambar hot hot spice chicks dari sana?'hahahaha.. hampir 'complete' duit malaysia lama.. yeah
yeah...yeah.... yeah...

6 Comment and put their link:

kakok said...

duit RM20 yg kaler coklat dulu2 punya tu ada jugak ke??

فيصل said...

wah.. itu kena cari tu.. try tanya pakcik makcik sapa ada simpan.. ..

ف wildchild ۞ said...

gambar patli sc2 mrsm muar
sejak bile name die patli sc2??

(raju.. tlg betulkan nama kalo salah)
sejak bile ko panggil aku raju??

hehe

- j o h a r i - said...

hahaha..
mmg kesian siyot patli sc2 diperlaku bgtu skli..
ko la cai, x psl2 aku pon terbabit..muka igt ek, nama je lupa
esk jgn lupa tgk majalah 3. ade crte psl money collector.sesuai utk ko la

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]educational software com, [url=http://firgonbares.net/]i buy adobe dreamweaver[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] discount oem software online software resellers
spybot search destroy for windows xp [url=http://firgonbares.net/]can i buy macromedia[/url] buy wholesale software
[url=http://firgonbares.net/]shop software down[/url] buy softwares
[url=http://firgonbares.net/]cash sale software[/url] anti virus software for sale
downloadable software applications [url=http://firgonbares.net/]buy cheap oem software[/b]

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena