Tuesday, January 08, 2008

Komitmen aku pada tahun baru ini

Aku nak siapkan kerja...
Aku nak cari side income...
Aku nak setelkan lesen moto...
Aku mahu bebas... FREEDOM...
Aku mahu tingkatkan skill...
Aku mahu apa yang aku mahu....
tu atas tu.. tu impian aku selepas basah lencun tadi..mungkin kejadian ni makin membuatkan aku tabah
meredah hujan.. ok ape basah.. kurang kurang..
impian aku nak berkereta makin menggunung
selagi barang-barang penting aku tak rosak
aku mahu menjadi burung gagak
(otak die.. nak jadi burung.. dah elok elok manusia.. nak jadi burung..)
mahu bebas seperti burung la...(spesifik la skit)
mahu terbang...(owh.. baru aku faham.. nak naik kapal terbang ea..)
aa.. betuk betuk... aku mahu naik kapal terbang..
nak gak tangkap permandangan bird eye's view

tu aku membebel ngan diri aku..
mungkin aku sudah bangun dari tidur yang lena..mari merenung kejadian 'kejadian peristiwa setiap hari'
mari menunggu peluang atau mari mencari peluang?
aku gunakan kedua-duanya untuk survive...

5 Comment and put their link:

abeming said...

aku cabar ko amek gambar mata burung gagak...hehehehe...nanti aku letak kat sekaki.com...compete ngan gambar2 yazid...hehehe...

tz said...

chaiyok amek lesen... gud luk test jpj nati.. huwaaa.. aku nye test ari jumaat ni...

abeming said...

ko bg ucapan tu untuk kuchai ke aku?kalau aku kenapa kat sini?hoho...pelik bin ajaib la plak...hehehe

tz said...

dua dua.. bukan ke kucai dapat lesen L?

faith said...

adoi,apo kono ko nih jang?

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena