Sunday, March 02, 2008

Impian tercapai.. aku gembira.. RM20 Malaysian Notes

gambar figura DARTH VADER yazid
yang aku ambil tanpa kebenaran ketika bosan..
Setelah aku mencapai impian membeli kiub 9x9
dan sudah mengerti rahsia penyelesaian kiub magic itu
aku puas... aku sungguh puas...

mungkin ditakdirkan...
atau ini suratan...
mungkin apa yang aku idam.. aku akan dapat....

yeah.. wang kertas yang menjadi idaman para
pengumpul duit kertas..
'rare item' ini diminati bukan sahaja oleh aku.. malah
jika aku tidak cepat mengambil peluang.. maka ia akan
disimpan oleh bebudak watson...
atau disimpan oleh kak sue..ibu pejabat bank negara malaysia punya bangunan
aku puas melalui kehidupan... aku mencari duit RM50, 100 dan 1000 lama pula :D
mari merempuh arus masa... yeah
related post
Kisah duit lama post lepas
Kisah ingin menjual duit malaysia
Kisah menyelongkar memori usang
yazid mencapai impian beliau dengan figura star wars..
yang ingin dimiliki sejak kecil
tahniah kengkawan yang mencapai impian..
kamu telah menjadikan satu ilusi kepada realiti..

8 Comment and put their link:

Azhar Ahmad said...

Huhuhuhu, abah yang simpan duit ni, termasuklah syiling RM 1 yang lama....

فيصل said...

ehehe.. aku dah ada duit syiling RM1 lama, Duit kertas RM1 lama, RM2 lama, RM5 lama, duit RM10 lama dan RM20 lama.. impian tercapai.. skang nak cari RM 50 lama.. hehe

kem salam abah ko azhar.. sama minat nih.. ia satu kepuasan..

kakok said...

wah..tahniah2..dpt juga eh duit RM20 lama, warna koko!! mana dpt?

فيصل said...

ada seorang makcik bagi kat 'orang tersayang' masa berniaga pagi tadi.. mungkin makcik tu amik dari koleksi suami dia rasanya.. memang mengamuk kalo suami dia tahu duit koleksi dia hilang...

dua gabenor berbeza pulak tu..

edriaty said...

wah.sguh cute figure ituh.
huhuh.jeles.yg amat!

my koleksi said...

salam.....bagus!!! duit lama jgn dilupakan, aku pun suka simpan duit lama dan baru, rm20 tu aku simpan jg tp kau belum cukup satu lagi koleksi rm20.....rm20 replacement note, no sirinya bermula dengan UZ. susah nak cari, aku pun blom ada lagi :D tgh mencari. kalau ada pun harganya mahal. visit my blog...aku ada share hobi aku disana http://my-koleksi.blogspot.com/

Anonymous said...

bagus2 aku pun minat gak simpan duit lama.banyk duit syiling dan kertas lama aku simpan,ayah aku bagi.cuma rm20 je aku xde skrg ni.

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena