Friday, November 16, 2007

Sapa ada sumber

binktopia.net
kat sini ada latest release manga..

aku skang mencari Naruto 378, One Piece 479 dan Bleach 300
manga addict....

tadi aku bersiap ngan baju kotor ucuk aku suma..
bawak g tempat keja.. basuh kat sini.. ngan beg balik kampung..
basuh kul 12.00.. malas gila aku nak menunggu..
aku pun balik umah...

mak aih.. dah mendung.. dah banyak awan bersatu nak turun kebumi..diatas kanan dan kiri aku dipenuhi awan
ahh... mampus... camne nak sidai baju...
sampai je tempat keja
hampa aku baju suma basah balik... ah...
sib baik kat utm masih panas.. hu lega lega
sampai je kat mesen basuh,,
terus aku tgk dah habis.. air bertakung pula syheet betul..
skang da kul 3.00 ptg...

aku pun mengbebel sensorang
aku libas baju aku.. RM 6 inggit jatuh.. peh..
ni bleh makan malam ni ngan tghari esok nih..

aku menangkap gambar awan.. tapi malam kang la upload..
server ni tak detect kamera aku plak...
tensen... adoi.. lupa.. aku ada card reader...
jap lagi aku upload...
jemput makan pisang en bad..

dah 4 kali aku try upload.. gagal hampa aku hampa
aku try main tekan spacebar byk kali seperti didalam
blog gaya,ruang dan kepelbagaian

aku berjaya tap sebanyak 50 kalo dalam masa 5 saat wooo
awas.. ia akan membuatkan space bar anda rosak jika anda panas baran
balik rumah la camni... susah nak upload gambar lak
tadi aku set tarikh kat gamba.. senang skit aku nak ingat kejadian ni berlaku bila
penting woo.. dah upload gambar awan.. yeah
yeah.. berjaya sampai ke 444.4 km pasni aku kena alert
666.6 aku nak upload lagi sekali

3 Comment and put their link:

Yazid said...

ha ha ha kalu MyVi aq cecah 62900 pada bulan satu abesh melayang rm300++ unutk services

فيصل said...

uiyo.. aku kena sampai 1000.0 baru servis semula kat kedai jejantas tu..

ni tubeless aku flat manjang tak tau apesal.. 3 hari sekali terus flat..

Yazid said...

ko pergi repair kat kedai suruh dia tampal baru 5 ringgit, kan teruk kena tukar dah jadi 20 ringgit

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena