Thursday, November 15, 2007

Aku rindu Terengganu Kerana....

aku duduk seorang diri mencari ketenangan jiwa..
tiada yang setenang dari pergi ke jusco dan terengganu...
aku rindu terengganu kerana
disana awan die cantik... indah gegila...
susah aku nak terangkan... langit die best...
disebabkan kamera aku tak power pada waktu malam..
kalo tidak.. aku nak tunjukkan bintang yang banyak bersepah bergantungan disana...
peh stimnye aku memikirkan langit terengganuaktiviti terokaan angkasa juga dapat dilihat dengan jelas...
bila lah aku nak dapat kamera yang bleh zoom 50x
tak sabar aku nak capai impian itu
gambar dibawah pula menunjukkan aliran roket ketiga yang turun..
awan kat sana comel comel...
senang aje nak cari awan yang cantik...
peh....
makan die.. tema awan dibawah ini...
bagaikan sepasang kekasih
aku yang tetiba obses menangkap gambar sendiri.. hahaha
inilah kenangan yang paling tak dapat aku lupakan selain dari teluk kerang..
terengganu menjadi pilihan aku..
adui.. ex-scs nak wat reunion kat desaru..
disebabkan aku skang ni banyak plan... maka.. memang lain kali sahajalah..
ahad.. clash ngan kawan aku kat serting.. ngan kawan aku kat taman u
adui.. pack sungguh aktiviti aku...
sorry ayo.. aku nak datang.. tapi time tu plak
ada persandingan kat taman u nih..
kem salam... mintak ampun kerana tak dapat datang...

5 Comment and put their link:

f a wildchild said...

hah. aku pon sama. dah jadi obses kepada diri sendiri. hp aku dah lama letak wallpaper pic aku.

abeming said...

wahh chai...gambar awan tu aku nampak mcm sepasang jin aladin sedang berpimpin tangan...hehehe

tz said...

itu negeri ku... walaaaaa.. welcome

edriaty said...

no 3 4.
perspektif itu lawa.

obses amik gmba snirik?
xpe.kamon la.usah kau pedulik
cakap2 orang len...kamon la weh!

فيصل said...

@fa
ye ke fa.. owh.. aku ingat potographer tak leh tangkap gambar sendiri

@abeming
tu la...pimpin tangan awan tu..

@tz
gila.. sampai skang masih terkenang negeri ko tu

@edriaty(sifuku)
tima kasih sifu..
ok ok.. aku tidak pedulik cakap orang lain selepas ini..
hehe.. aku nak tangkap ape.. aku punya suka hehehe..
bersemangat aku berasimilasi dengan alam melalui gambar

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena