Saturday, November 03, 2007

Light grafiti(noob version)

Mari memekakkan diri di malam hari..
Selamat tidur ye ani ucuk ku sayang
sebelum aku tertidur.. aku bebincang dengan sifuku si yazid
ttg 3 lapisan, laght grafiti bla bla..
aku pun try guna nikon S200 untuk mendapatkan kesan khas
dengan memilih scene - > firework
dan mengoncang kamera..
aku ada baca tentang camera tosser.. ntah... nanti akan ku cuba
seni dibawah ini menagkap gambar cahaya charger bateri nikon

dibawah pula menggunakan cara yang sama
tetapi campuran speaker yazid ngan cahaya charger nikon

akan aku tingkatkan daya kreativiti aku dalam menangkap gambar...

4 Comment and put their link:

abeming said...

chai...ko telah merangsang aku untuk membeli camera mcm ko la...huhuhu

فيصل said...

slow slow sarmi... aku ni sambil menyelam minum air... time tu sebab memerlukan... kalo ada budget beli.. kalo tak da.. kumpul.. slow slow to the top

Yazid said...

kita tak sedar bakat yang kita ada sehingga ada orang menghargainya dan menilainya

فيصل said...

semua ada bakat.. semua melalui pengalaman lepas.. dikeluarkan melalui medium yang mereka minati.. ada bakat belum dapat dikeluarkan kerana ia belum sedia... nikmati kehidupan dan bakat yang terpendam akan keluar..

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena