Wednesday, November 07, 2007

ah.. salah download subtitle lagi..

neraka betul la..
tengah seronok seronok download heroes 7
aku pun hampa.. sebab subtitle takdak

siput sangat camni.. aku pun download subtitle..
pastu aku terus bagi semua orang kat opis..
pastu baru best layan sensorag..
sekali kejadian yang tidak diingini berlaku...

script bahasa apekah yang aku download ini...
begitu fak sekali

1
00:00:00,500 --> 00:00:03,100
Anteriormente en Heroes...
shelake betul

aku baru nak imagine flowchart sistem

5 Comment and put their link:

abeming said...

hahahaha....lawak2...baru aku taw 'shelake' tu ape...'celaka' rupanya...lambat la aku ni...huhu

f a wildchild said...

yeah.. memang shelake. tu seb baik ko punye sub file lain dengan vids. kalo yang die dah sekalikan (macam ade cite joey kat aku ni), lagi la shelake! dang

f a wildchild said...

apa pasal hampir sume label ko, ko letak ucuk? wahahahaa

فيصل said...

seronok plak.. aku baru download satu algi sub.. tak habis la plak..

ni subtitle ucuk satu lagi
731
00:41:30,500 --> 00:41:31,700
We're Leaving.

732
00:41:32,500 --> 00:41:34,200
Then You're Going Without Me.
sampai situ aje... server ni da la audio takdak

aku bergantung kepada sub aje la.. shelake hahah

tz said...

hahahahaha..

"shelake betik ucuk mwahhh..."

penat nk sebot doww..

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena