Sunday, November 18, 2007

Lambang Ke'ego'an Kami Dan Hantu mencekik Yazid

Seni hantu mencekik yazid ni...
tima kasih kepada ilham cekik dan lari...
mungkin indirect sifu aku dari pelbagai pandangan dan pendapat...
kelihatan bayang si jin buncit datang mencekik/melihat ape yang yazid taip
Lambang keegoan masing-masing yang tidak mahu kalah...
gambar ini perlu penilaian dari guru guru aku..
suma mesej tersirat didalam gambar ini.
peh.. garang.. gamba ini menyahut seruan edriati dalam obsesi diri

7 Comment and put their link:

abeming said...

wah...lawanya hantu...mantap siot...

f a wildchild said...

haha. itu yg dikatakan hantu ke?

palie said...

seruan edriati dalam obsesi diri?

ape maksudnye tu? cam best jer bunyi dia..

Yazid said...

kenpa kalu gamabr hantu aq sahaja jadi modelnya? kiranya aq ini ada six sense ke...

فيصل said...

@abeming
hehehe.. aku belajar menggunakan teknik 2.5 saat mencekik yazid dan
0.5 saat lari dari tatapan kamera
terjadilah satu gambar samar-samar jin buncit tu

@fa
hahaha... kena buat waktu malam...
kena ada time die.. ai.. kalo ada ape ape majlis... ko bleh banyakkan tangan di tepi seseorang...asal setiap satu saat ubah posisi
dan kita bleh prank die hehehe

@palie
edriati tu seorang wanita yang menjadi sumber pembelajaran jarak jauh.. didalam seni menangkap gambar.. ehhe.. dulu aku janggal menangkap gambar sendiri..
sekarang dah ok.. tangkap gambar sendiri..

@yazid
tu la.. kerana ko antara yang memahami maksud statik selama 8 saat aku, dan memahami ape yang aku nak buat...tima kasih menjadi model
wahai torrent/direct sifu heheh

Yazid said...

sama-sama

tz said...

lawak la hantu boncet tu..

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena