Thursday, December 27, 2007

Rumah sudah ada internet tapi....

aku bermodalkan RM 500
untuk membeli mobo msi, ram 1 gb dan juga intel duo
:( issk isk isk.. cedih......

kalo korang susah nak install realtek hd audio....
uninstall Microsoft UAA bus driver for high definition audio
tak dapat unsinstall.. ko gi disable pastu uninstall
pastu install realtek dan scan for hardware change sekali lagi..
dan Uaa dan realtek akan diinstall semula..

ni yang aku nak lelong duit aku nih
sapa nak.. sapa nak.. bapa sanggup beli...

8 Comment and put their link:

abeming said...

rumah sudah ada internet...tapi...tapi apa chai?waaa dah pakai pc baru ek...hehehe...jeles gua!

OD@ said...

emm tahniah la umah ko ada internet..aku xberminat nak pasang internet kat umah..hari2 bukak internet kat ofis..lgpun aku jarang ada kat umah time cuti..kalo keje lak...emm aku keje 12 jam balik umah rasa nak tido jekkk...heheehe

abeming said...

oda...walaupon kije 24 jam...gaji mu besau dr aku...best wooo...ade kosong?hehe

cHuCkyMaRine said...

kucai..out of topic jap..aku mimpi ko smlm (agak menakutkan gak la)..myb ada benda yg aku x settlekan lagi ngan ko hihi...check ur cimb acc..;p..tq ek..hepi new year..bile nak kawin..;p

ku(ai said...

cita la skit.. aku buat ape ngan ko dalam mimpi tu? sejak aku balik dari perak nih.. banyak lak aku mimpi benda yang bukan bukan.. mungkin kepenatan rasanya... hua.. aku cek kejap.. kawin lambat lagi.. tgk keadaan ekonomi semasa serta politik di dalam keluarga dahulu...jap aku tgk akaun aku.. tima kasih.. sedikit bernafas aku...

cHuCkyMaRine said...

xde pape pun..ia bkn la sg,pa,sx ataupun u huhuh..hanyala mimpi yg membuatkan aku berfikir..;p

OD@ said...

huhuhuhu sarmi mana ko tau gaji aku lg besar ekkk?? ala korang sumer mst xsuka sgt keje aku ni...boring jugak kadang2 jawap tepon niii..cam receptionist pun ada gak...

tp company aku tgh bukak ofer service desk...kalo ko nak meh la resume nnt aku hantar kat HR..kalo hired dia kasi rm1000 kat org yg rekemen...kt share ekk...nakk???

adam brown said...

Hi, this is not so related to your page, but it is the site you asked me 1 month ago about the abs diet. I tried it, worked well. Well here is the site

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena