Saturday, December 29, 2007

Dead Weekend With Many Unexpected Dreams

minggu ini aku manjang mimpi...
aku rasa nak cita.. tapi macam tak sedap hati..
jari jemari aku akan menaip..

pagi tadi aku mimpi naik moto dan menjadi kamera..
kira close up kat jalan.. peh.. aku didalam kebengangan
akibat kecuaian aku meninggalkan charger kamera aku
damn...
pastu mimpi mandi ngan seorang wanita..
(bukan mimpi basah)
damn....

aku mimpi macam macam.. yang aku rasa mimpi tu
agak tinggi skit kualiti visual die..
dan ada efek auto-bright.. kira macam dalam filem..

siap panjang lak cita tu..
kelmarin atau kelmarin kelmarin
aku mimpi dipelawa minum arak oleh seorang
ketua kongsi gelap.. aku dan kawanku(nama dirahsiakan)
menolak... dan bla ke kereta...
sampai aje kat kereta.. aku dah masuk kat dalam kereta..
kawan aku duk luar isap rokok..
pastu aje ramai ramai datang nak pukul kitorang..
aku tak dapat bertindak dan kawan aku menjadi mangsa
diorang.. lauk habis...

tiba tiba.. kongsi gelap itu memecahkan
semua cermin kereta yang ada dan selepas itu
diorang menyamar jadi orang yang banci kereta pecah..
wah.. gila lah... pening kepala aku ngan mimpi itu..
aku terus bangun..

aku terfikir juga.. aku mimpi bwak orang naik moto..
tapi kaki die terseret skit kat jalan..
aku berhenti dan mengurut kaki die...
ahh.. mimpi ape ini...
mungkin hormon aku ini tidak stabil serta kurang minum air masak..
selamat makan mamee

ahh.. tak dapat tangkap gamba mamee :(
adam.. aku mahu charger hua hua hua

4 Comment and put their link:

abeming said...

wahai kuchai raja mimpi...byk nya mimpi ko...pass la kat aku sikit...=)

Anonymous said...

nak tdo jgn lupa basuh kaki! =D

edriaty said...

nak tdo jgn lupa basuh kaki! =D

tz said...

betol tu.. tido jangan lupe basuh kaki dan juga tangan..

basuh kaki..sbb tak mau mimpi bukan2 and secara tidak langsung supaya kaki tu tidak tendang jiran sbelah tu..

basuh tangan... supaya tangan tidak merayap ke tempat tidak sepatutnya... lebih bahaya...!tet....!

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena