Wednesday, December 26, 2007

Dugaan Ke Perak

Sebelum bertolak.. hosni ngan herman nak datang..
gambar dibawah inih.. ada satu gamba layang-layang..
sampai sekarang aku ngan hosni tak dapat cari...
damn fit ngan herman
Kelihatan mereka puas mengenakan kami dalam pertandingan
'milik siapakah gadis ini'.. tersenyum kepuasanmakan hosni makan...aku decide pergi hari sabtu pagi ke pudu dari larkin
.. dan adam jemput.. setel..
skang ni satu kisah yang bertajuk
the adventures for a justice..
sampai jua ke Jalan Tun Sambathan
disitu terdapat lintasan orang buta.. awas ye..
misi pertama.. mari pergi ke Subang...got cha.. salah seorang chicks di sana berjaya menjadi advertise tool
dan ia menarik perhatian aku...
yeah.. sampai seri kembangan.. menuju ke 'rumah spa'
dan misi seterusnya mencari van yang bleh memuatkan lebih dari 8 org
ke 'flat 3gp' mencari info
bersama en epi mencari jalan...
melepak di medan sri pantai.. dekat ngan blok 100
akhirnya.. jumpa van sewa.. apabila anda berada di kedudukan permandangan ini..
maka anda menjumpai sebuah tempat van sewa...
Mari menempuh cahaya.....
operasi mari memburu bermula.. :) yeah....owh.. belok kanan..
okeh okeh
yeah.. mencuci mata melihat mereka riang ria waktu petang..
yang paling penting.. betik sudah pulang... yahoo...

7 Comment and put their link:

faith said...

bukan betik tue dh kena buang ke???

JAUZE said...

ello member...
long time no see..
aktif btol blog ko eh...
aku pon sdg giat mengkatifkan blog lame sejak ada tenet ni.. hehe
so blog aku pon dh tukar http://jauze.blogspot.com . .
tlg edit kat link ko eh

Yazid said...

betik kemabli ketika xmas eve. siot betul

فيصل said...

@faith
dah buang.. malam krismas die balik..

@jauze
wah.. makin rajin ko memblog.. amacam moto? da ok ke blum?

@yazid
time tu hari jadi bapak aku, 3 kawan aku, 2 awek kawan aku.. mak aih.. ramai benar yang lahir waktu nih..

edriaty said...

korang sme g mana tuh?huhuh
ada hosni..ada herman.siot jek.
xajak.

yay..betik kekasih gelapku.
sudah kembali..heheh

فيصل said...

@edriaty
hosni ngan herman nak balik kampung time raya haji tak salah aku
alang alang.. jumpa terus.. bleh gak aku blaja cara penjagaan gigi dari doktor hosni ni..

edriaty said...

hahahaahahaha

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena