Saturday, December 08, 2007

Ku di timpa Hujan

Semalam aku ditimpa hujan lagi.. hehe
kejadian ini membuatkan aku nak kerja
lebih keras untuk mendapatkan kereta pula..
basah lencun kali keberapa ntah aku tidak ingat...
agak tak masuk akal juga mengira berapa kali basah pada tahun ini..Memang aku kagum dengan hujan..
hujan ni dapat menaikkan motivasi aku untuk berkereta
seperti kata sepupu aku... standdard memula kerja guna moto..
nanti confim tuka keta.. pengalaman orang kita rasa..
dan aku sudah mula rasa kepentingan kereta..
disebabkan ekonomi sendiri masih goyah.. aku pendamkan dulu...

Hemaviton.. slah satu jenama yang tak asing lagi bagi
seseorang yang ingin bekerja dengan lebih fokusterdapat juga kengkawan aku yang emosi terganggu
dan mereka lambat datang bulan.. bagi aku.. kita perlu tahu
tentang penyebab lambat datang bulan...
jangan risau.. jangan stress...
lambat laun datang juga kecuali mengandung..
Kapsul Tuntas nama die.. banyak lagi produk herba yang lain
nanti aku try snap kalo tangan aku tidak kemana-mana
kadangkala produk ini hampir sama.. memula Losyen mustajab..
tapi dah banyak plak produk berasaskan halia..
skang dah ada losyen mujarab..
kenkadang keliru juga.. bila orang tanya mana bagus..
aku mesti jawab Losyen mustajab..
kenapa design hampir sama.. buat aku kekeliruan...
produk lain lain.. sib baik tak tersalah beli...(aku dapat free ..orang bayarkan)
selepas ini aku akan ceritakan bagaimana cara untuk
membela bawang merah, bawang putih serta cili..
inilah satu kehidupan.. tak sangka.. tadi aku berbual ngan jiran cina aku
die pun dari bahau.. dekat la ngan ngan tempat aku.. gugusan raja alias,
bandar baru serting
sedap pulak main google earth...
rumah sewa kami kelihatan jelas dengan google..
kami duduk no 42,jalan kebudayaan 26..
lalu jalan kebudayaan 24 .. belok kiri..
rumah no 4..

1 Comment and put their link:

Yazid said...

rumah kita masuk goggle earth. gewek seh

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena