Wednesday, October 24, 2007

Peh malunya aku

lantak la.. aku nak share gak cita malu aku hari ini

setakat ni aku cita kat 3 orang..
tetiga gelak .. hehe

kisahnya begini

dipagi buta.. aku x saba nak bawak moto baru ke tempat keja..
aku g keja lambat skit(sebab jalan agak lengang)

kejut geweng.. die tak bangun..
takpe la.. heheh
aku pun pegi ngan cuaknye

akhirnya sampai kat fakulti
sampai aje... aku cari parking.. aku ni lemah tul nak masuk parking..
memang fail skit dengan moto baru...
ngan to tetnye lagi.. aku pun amik fork lock.. pasang..
aku tak puas hati.. sebab aku fikir moto depan moto aku susah nak kuar nanti
aku pun tanggalkan helmet letak je.. helmet baru aku terus jatuh..
peh ni sign ape plak ni..(clumsy gila sebenanya) moto sendiri

aku pun kedepan kebelakang...
ada lagi moto parking.. hehe

lepas aku puas hati.. aku pun jalan la.. tetiba ada sorang budak tegur..
"bro pebende kat kepala bro tu?"
aku pun pegang dan tarik.. peh.. sticker dalam helmet
sticker model helmet lak tu..
aku dengan ego(menahan malu) berkata "terima kasih"
peh....malunya aku...

lintasan hati tekaan yang negatif
"peh bro tu nak tunjuk model helmet die latu.. sampai lekat kat kepala"
adui.. down aku sekejap hehe

ahhh... malam pertama aje..
dah kena cop ngan betik... punah malam pertama aku ngan moto aku
ops.. lupa.. aku belum namakan moto aku lagi..
mulai saat ini.. nama motoku adalah 'honey usyuk mwahh'

9 Comment and put their link:

abeming said...

lame lah kita chai...malang...betik cemburu tu chai...ko dh abaikan dia...dulu ko minat kaler body dia...skang ko minat kaler ijau lak...ahaks...

aiyrie said...

aku suspek itu keje si betik tu..
dia yg saja letak stiker tu kat dalam helmet ko...
mmg betik tgh marah giler tu...
mana ada sesapa yg sanggup dimadukan..

فيصل said...

@abeming
tula.. aku suspek si betik.. sempat tu die kenakan aku.. kerana warna sahaja.. tapi dulu aku ada perasan die warna ijoo.. lumut rasanya atau sel klorofil..

@aiyrie
peh.. sib baik sticker die letak kalo asid tu.. naya aku.. maunya ilang betik di dunia pastu..

peh.. camni kena beri perhatian lebih kat betik la plak.. hheehhehe

f a wildchild said...

hehe.. panjang sangat la name moto ko. takkan kitorang pon nak kene panggil moto ko dengan panggilan tu.. wahaha

abeming said...

aku xtau nape fa...tp bila bace komen ko aku tergelak...ni kalo ade org kt sebelah aku maunya lari...hihi

Yazid said...

ha ha ha buat aq gelak kat komputer sorang-sorang

f a wildchild said...

wahaha.. sedih je ko cakap camtu sarmi. takpe.. honey usyuk mwahh kan ada..

ni lagi sorang si yazid ni. seb baik kucai pakai headset. kot tak die pon dah lari :p

faith said...

motor pun ader nama ke?gedik la nama motor ko cai...aku xreti nk sebut perkataan yg last skali..

فيصل said...

gedik sesikit... hahaha.. aku pun gelak.. tapi takpe.. setiap sesuatu ada nama... khok khok gedik gedik

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena