Friday, February 23, 2007

Tensen, Suka dan riang ria ke pagi

22-2-2007

aku menunggu mesej dari si 'X' yang nak aku jadi insructor die
..aii.. lamanye.. pasni aku terus cakap kat die
kalo nak belajar bebtul.. mesej aku... aku bleh ajar..
cakap malam.. aku tunggu la.. apesal x mesej..
aku menunggu mesej dari si 'x' sampai kul 9 30..
takut die ada datang ke bilik aku..
mesej x diterima lansung..
ok. pasni aku nohal.. yang nak blaja ko.. aku x rugi..
yang rugi ko.... fikir fikirkanlah..
jangan wat aku menunggu... sian plak member-member aku..

sori 'FA','monoq ngan helmi..
diorang nak tgk kyle.. hehehe

aku plak ada hal malam tu..
tapi x pa.. ada gak orang yang tepon aku malam tu..
ilang la skit rasa marah aku kat si 'x'

pas aku layan borak ngan si 't'.. jadi seronok la plak..
hehehe.. lama gak.. hehehe x sedar tangan ni dah kena cakar ngan gigit
oleh si jackfruit.. seronok lak rasa..

#378
hp aku wat si 't' terpaksa tepon semula 2 kali..
kdit si 't' abih... sian die..

+378
aku kena tepon si 't' selalu.. aku rasa tu la paling lama..
x ingat bape jam..
upgrade hp supaya x putus putus..

aku jadi segar bugar..
x leh tido..
hehehe.. aku main zero hour mod reborn 5:The last stand
hehehe.. aku cadang nak guna osama laden.. bush pun ok gak..

tapi disebabkan x adil memilih kepakaran strategi.. aku randomkan
A.I diorang agak tinggi heheheh














muka depan














pilih map..















wooohooo... penjana duit.. defend kuat...
lemah kena serang udara... kena byk guna superweapon
ngan serang dari udara..














upgrade range weapon dulu..















su-34 ni ada bom napalm.. heheheh
sekali die serang... menghakis sesikit.. dapat tgk
bangunan terbakar dengan nyalaan biru ke merah..
hehehe..















dah agak dah.. diorang sekaum/ se 'race' ngan
aku.. random.. diorang pun sama kot..
damn.. 2 nuke dah diorang buat..
duit nyawa-nyawa ikan dah ni















diorang wat 3 nuke..
aku guna napalm strike ngan su34 ancurkan 1 nuclear missile diorang
tapi agak terlambat.. diorang nuke aku dulu.. damn... radar x berfungsi...
power down...















mengharap hacker curi duit aje..
tima kasih che wan bg aku pinjam geforce 5200 ultra .. hehehe
dapat gak aku bermain ngan puas...

moral of the story: korang kena ada superweapon awal-awal..
walaupun korang ada superweapon.. power supply pun kena cukup byk..

kalo dua-dua ada.. barula bleh menang...
orang takut nak serang..

belaja menyerang dari udara..
bush lain.. die ada ion cannon..
cam particle cannon.. ni die x gerak.. impak kuat..

diorang ada supersonic airstrike.. aurora beta bomber..
B2 ngan B52 bomber.. dah la stealth...

pepatah gila perang mengatakan
jadilah seperti B2 dan B52.. diam stealth berisi nuclear missile
atau the mother of all weapons

hehehehe..

x da keja betul aku hari ni...

10 Comment and put their link:

abeming said...

wahah seronoknyer ko main c&c eh..huh nanti ko dh keje betul2 ko rase la sendri bagaimane xsempatnyer nak main game bile coding yg ko buat asyik xjadik...pk pasal game pun xsempat..nak main lagi la..selisih malaikat 44 la...

فيصل said...

itula kelebihan keja gomen ♠ ... bleh merasa masa lapang sebelum sibuk.. bleh merasa muda sebelum tua.. ♠ wowowow.. jawi gak.. hehehehe welcome to the club ♠ aku beserta gaya hisoka ♠.. thanks 'FA' ♠

aku free sampai 28.. pastu dah sibuk gle.. hehehe ♠

abeming said...

hmm same ar...aku nyer due date 26..tp 26 ade meeting la kat mampu(putrajaya)...hmm esok kene datang opis la ni nampaknyer...hampeh

f a said...

weh.. lawa siot comander cine tu ♥ kalo aku jumpe die kat utm ni, akan ku cube mengurat selagi hayat dikandung badan ♥♥ :)

a'ah dowh. best plak pakai ayat macam hisoka ni ☺

فيصل said...

tu la pasal.. trademark ko heart eh.. aku spade hehehe ♠ .. yeha ♠ aku pun rasa best.. ♠ cakap sume kuar bunga kad..♠ adoi.. betul la aku x da keja.. nyakit kan hati org aje hari ni hehehe ♠ btw.. semua ada sebab ♠

f a said...

kene pakai ikut kesesuaian la kalo nak jadi macam hisoka ♠

yang aku tau ♠ untuk ayat yang tegas/dengan straight face, ♥ untuk dengan muke yang senyum/gembira ☺ (yang lain tak ingat) aku dah bagitau kat ko la ♣

la lalala lala lalala ♪♫

فيصل said...

heheheheh ♥ baikkkk ♥ hiiii ♪♪♫♪♫♪♫

abeming said...

ceh pengaruh hisoka sungguh....

f a said...

╒═════════════╕
│♠♥♣♦♪♫♪♪♫♫♪☺☼│۞
╘═════════════╛

liza said...

ello en kuchai...hehe

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena