Monday, February 26, 2007

KOmputer,ulser,dadeh,bonjela dan nangka

ulser lagi... ish ish ish..
jangan makan ketika berbual atau berbual ketika makan
kang tergigit.. hehehehe
pagi tadi ulser aku sakit gla..
beli bonjela kat kedai tabib cina..
sebelum tu..aku tanya makcik kat kedai kolej 11
die x da bonjela.. die kata.. bonjela x elok..
aku cakap apesal cik bonjela x elok..
die jawab.. bonjela x elok...
ko bayangkan.. betapa loopingnye soalan aku dan
jawapan yang akan diberikan..
sebelum infinite loop.. aku jump ke function lain..
"noq jom pi keluar"
kedai tabib tu jual ubat dan rokok... heheh
unbelieveable.. noq puji.. "wow.. manyak pandai la lu..
lu jual ubat.. ngan jual rokok.."
die ckp.. "hehe.. kalo diorang batuk diorang tanya saya ubat.."

balik aje.. aku cuak gak nak letak..
tabib tu ata.. sakit.. pedih..
aku pun letak gak.. waaaa pedih gile..
trus ngadu kat si 't'
wahahahaha.. die pun kena gak...
byk minum air suam tau..
pastu terus aku tido.. sampai ke petang..

aku kena.. si 't' kena.. fred pun kena...
adakah ini kebetulan.. wahahaha
keserasian roh..
die('t') pun ada ulser :).. yes yes...
kalo secara kebetulan.. sapa yang kena tu..
bia aku teka..
kat bibir bawah belah kanan
welcome to the club hehehe

slping reader aku bg dadeh 'pink' + kuning dan kek coklat(warna die coklat)
x reti nak cakap kek ape.. aku tau makan je... best gak..
time kasih bebanyak

kelmarin tlg kawan kepada slpg reader aku betulkan komputer
dienyer kom .. software problem.. microsoft office..
aku suh die update anti-virus..
aku budjet w32 parite.. parit betul la virus macho ni..
dulu aku penah kena.. lembab tahap anak siput baru keluar telur

logon pun lama..
winlogon kena infect la tu..

malam plak makan bersama rakan² sleping reader aku
ajak raja ngan monoq untuk teman..
monoq x nak ikut..
nik,ina,liza,fila..
keada diorang termasuk sleping reader aku.. selamat amik test :)
kepada liza.. selamat mencabut gigi..

ina.. memang klaka la die ni.. humor tinggi..
best tul..aku x leh handle.. nak gelak je.. tahan sakit...
meh aku kongsi pengalaman aku.. ni aku cita.. heheh

ina gi kedah.. time tu die tido..
pastu kat highway..die bangun.. sambil tgk sekeliling..
"wahhhhh besanya padang golf kat sini.."
ayah fila sound "ina tu bukan padang golf.. tu sawah"
hehehe.. aku gelak.. sampai skang aku gelak..
die cita lagi.. "takkan la padang golf ada highway..
pulak tu.. camne orang tu kalo die pukul dari sini
melintas belah sana.. " heheh aku gelak.. abih
ulser aku..

kisah nangka aka jackfruit aka betik aka syla aka bear

aku tgk tgk balik.. kucing ni ada warna lumut.. ijau lumut..
warna kegemaran ni heheheh
ni die tgh gigit and cakar aku...














kalo kucing tarik tangan die setelah kita pegang.. die x suka la tu...
hehehe.. kucing aku rela aku pegang tangan die..















mana x sakit kena cakar manja ngan si nangka ni..
tgkla kuku die :0
















nangka masuk bilik fred.. adui.. nangka owh nangka..
fred sensitif kucing.. kang die selsema..
silap aku.. aku kunci pintu .. die(nangka aka jackfruit)
x dapat masuk.. sorry fred.. memang bilik aku terbuka..
paling kecik utk kucing kuar masuk..

die menjadi aktif pagi tadi setelah dimandi.. combo move aku ngan monoq..
hehehe.. pantene pro v.. mak aih.. wanginyer...
tapi... pas die kering.. aktif bukan main.. geram tul..
takel(bukan mengorat tapi action menjatuhkan lawan semasa bermain bola) kang baru tau..
die demand makanan manusia.
x nak dah makanan kucing... ceh.. demand nampak...
terpaksa aku pancing ke luar..
'FA' ngan monoq tunggu kat dalam..
sori sori.. aku ingat korang dah makan.. aku termakan dulu..
last last.. masuk gak nangka kat dalam bilik aku..

abih.. kehidupan aku semalam.. arini agak sibuk.. byk borang kena isi
semula..
wahahaha..

7 Comment and put their link:

f a said...

good luck!

abeming said...

chai..ko dh lupe ke cane ko ubatkan ulser ko dulu..pergh aku dh tergelak ni bile ingat balik..ko beli sekilo garam..aku masih simpan garam tu,ko nak balik ke?aku bleh pulangkan..huargh huargh huargh...

if(kuchai.toString().equals("Kucing"))
{
System.out.println("FA = Kangaroo");
}

:P

f a said...

if (kucai == "ulser")
{
     sarmi = "tokan garam";
}

abeming said...

wahah garam tu kuchai la yang beli...aku penyimpan jek...

فيصل said...

do
{
sarmi = "penyimpan garam aku";
}
while (sarmi != "abiskan garam aku");

nak gak jd programmer hehehe

فيصل said...

aku ingat.. akak tu tanya.. adik nak wat ape ngan garam sepaket ni.. aku cakap ada ulser.. die tanya balik banyak ke ulser adik.. aku cakap.. x da la.. satu aje.. pastu aku sedar.. hehehe oooo guna skit aje rupanye...
accept my fool :)

abeming said...

meh aku nak tambah skit lagi...oooo xnak cakap ye akak tu gelakkan ko????

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena