Wednesday, February 07, 2007

Kejadian hari ni..,semalam dan kelmarin


semalam.. monoq pindah.. dapat bilik atas bilik lama aku..

kucing kucai aka bwang aka bear aka syalar
skang dah makin demand.. ok x pe.. belanja makan kucing 1.70 sehari..
ada budak pompuan ktdi pun bela kucing gak..
tapi die bg makan tuna.. lagi demand.. sama cam tuan die kot..
gemok gle kucing die.. ikut perintah tuan die.
kucing aku plak.. harapanla.. nak ikut perintah..
tapi die suka raja, monoq, nuarsidek... geram gak aku.. ngan aku..

perangai pelik kucing aku adalah.. die akan
menganggap peha raja seperti seat moto..
cakar-cakar... haba byk ni..

aku ngan kucing tido aje bersama-sama..
pastu wat hal sendiri-sendiri..

raja nak masuk competition windows scripting..
aku nak join gak...

ni hasil kerja tangan raja menjadi hisoka..















perbualan aku ngan raja direkodkan untuk tatapan memori aku..
raja : oit
l_10101010_l : yup.. nape?
raja : jap eh
raja : aku abiskan 2 jam untuk wat art sengal tu
raja : ahaha
raja : terpengaruh dari hisoka
l_10101010_l : art?
l_10101010_l : mane? 2 jam ko abihkan.. mane art ko?
raja : dapat tak aku bagi file tadi tu?
l_10101010_l : bagi sekali lagi
raja : dah
l_10101010_l : hehehe nak tgk jap.. hehe
l_10101010_l : wahahahaha
l_10101010_l : kad plastik.. aku pun nak wat gak la nanti
l_10101010_l : buatla lagi tinggi
raja : 2 jam untuk 3 aras tu je tau tak
raja : haha
raja : separuh mati aku
raja : satu collapse, hancur sume
l_10101010_l : wahahaha.. abih tu hisoka tu camne plak.. sehari suntuk kot..
raja : hisoka die pakai nen
raja : gum ape tah tu
l_10101010_l : hahahaha.. gila terpengaruh..
l_10101010_l : aku nak jadi gak a.. gomu gomu tu.. hisoka getah
raja : at least dapat gak buat 3 tingkat
raja :
l_10101010_l : ni yang aku semangat nak cari board bebanyak.. pastu wat board baling kad
raja : board ko nak wat camne?
l_10101010_l : buat macam tempat main dart tu la..
raja : abis tu dart die pakai kad?
raja : nak kene aplikasikan ten kat kad tu
l_10101010_l : a ah.. mana la tau.. aku ada nen
l_10101010_l : try aje la..
raja : nak jadikan kad tu keras
raja : haha
l_10101010_l : terpacak.. kira aku dah ada nen la... cam gambit dalam x men
raja : gambit die tak pakai nen
raja : gambit die mutate ade kuase dengan kad
l_10101010_l : http://www.knifethrowing.info/throwing_cards.html
raja : macam heroes la
l_10101010_l : aku nak belaja la.. bleh aku defend ngan offend


pastu dapat lak berita sedih dari member aku..
die accident...semalam..

zahri tuah: cai
zahri tuah: aku accident r
l_10101010_l: tadi ke?
l_10101010_l: adui.. camne bleh camtu? ngan sapa?
zahri tuah: x smpat infom miss lg
l_10101010_l: ko ok x?
l_10101010_l: ada patah-patah x?
zahri tuah: mlm smalm pk,
zahri tuah: 8 lbh
zahri tuah: pkl
zahri tuah: l 6
l-_10101010_l: ko ok x ni?
zahri tuah: aku pakai tongkt
zahri tuah: patah x
zahri tuah: xble jln
zahri tuah: ok
zahri tuah: aku kne 15 jahit kaki kiri aku lutut truk
zahri tuah: nsib baik r x patah

gamba fara ngan fila x dapat diupload...
kena mintak izin baei dahulu.. sebab ada gamba baei sekali..

masa membalas jasa mereka yang membantu aku ketika susah..
terima kasih suma.. ALLAH itu MAHA ADIL

pasni sensorang nama aku pahat..
aku ingat jasa suma kat aku..

plan 1
-raja
-fit
-monoq
-jeweng
-zahri

plan2
-baei

plan 3
-sue

plan 4
-asmah ngan niki

plan 5
-liza

9 Comment and put their link:

abeming said...

Oih plan a,b,c..tu sume plan ape?haha aku tak paham tapi tetiba aku rase post ko yg dulu2...ni keratan dia..

--------------------------------
i thinking deeper.. why he/she don't have my name in their list?
i do have their name... that's not fair isn't..

i got another solution:
that name begone in my list... thanks for your help..
i always remember it..
i try to erase my sweet memory with you...
bye bye... sorry... be reality...
--------------------------------
tapi nak ikutkan sumenyer aku tak paham..aku cume rase best bile bace..tata

abeming said...

ala repair ayat

*aku rase post ko yg dulu2 tu best...ni keratan dia..

P/S: aku tak tau nak edit balik cane,cane ek?

fa-ya-sod-lam said...

tu aku utang diorang.. kena baya ikut perancangan.. wahahah.. x leh tangguh tangguh... ada duit je baya.. ada duit skit je baya..

f a said...

aku termasuk dalam plan 1? :)

ym log ade ko tampal kat sini :(

cHuCkyMaRine said...

uit lamanye raje amik mase wat benda tu..aku dulu zaman kecik2 slalu je wat cm2..tinggi klcc pun ade..paling2 lama pun 1/2 jam je..xpun 1/2 jam 2 minit..haaaaa...;p

abeming said...

chucky..chucky..auta je lebih...hehe jangan marah...budak cosmopoint kene penyabar skit..baru dapat keje..huhu

aku_cakk said...

;)

f a said...

eleh asmah. waktu kecik kecik dulu ko pakai gam. tul tak? tul tak? tul tak?

burung_jenjang@k9 said...

wat mende tuh simple je
takyah 2 jam
2 minit je dh cukup
haha

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena