Saturday, September 30, 2006

yeah.. ari ni aku bentang demo2++

Ni interface projek aku.. lawa tak?
aku tak reti la.. aku dah anggap ni lawa...
aaah asal aku senang hati sudah..
bagi komen plz....
92% siap.. bwehwhwehhehhe

sukanya aku....














he he he.. tadi baru je abih bentang sekali lagi..
komen penyelia aku adalah..

saya tak risau ngan sistem awak..
saya risau ngan report awak.. wat cepat.. internet je tau..
papar berapa banyak data(text) yang bleh dimasukkan..(setel)
papar info yang bgtau user berapa banyak data yang bleh dimasukkan..(setel)
tetapkan panjang maksimum dan minimum password(setel)

yes yes.. sume dah setel

skang cari tripleDES punya teori.. kang kena tanya kang
tersungkur... muahahahaha
Alhamdulillah di atas kurniaan rezeki..

Jumpa.. MSDN,
MSDN lagi...
pas tambah 3 ni.. pastu wat report..

report cai report...(dah bleh mula dah.. yeah...)
Alhamdulillah


9 Comment and put their link:

f a said...

tak lawa pong

cHuCkyMaRine said...

lawa laa..cantik menarik tertarik..iklas ni aku puji..walaupun kene pakse puji..tp kali ni mmg betul2 ikhlas..(",).better dari yg ari tu..huhu

fa-ya-sod-lam said...

ah.. kecik ati(gurau)...

f a said...

tipu~~

burung_jenjang@k9 said...

watpe letak nature as bground? ko tukar r kasi kaler gelap sket... psl aku suke kaler gelap hehehehe..

p/s: ikut ckp senior nanti dpt A+++ :p

fa-ya-sod-lam said...

baik.. nanti aku upgrade sistem kasi sume orang suka.. :)

f a said...

warna biru is the best

burung_jenjang@k9 said...

suke kaler per eh? suke kaler... kaler mengaler.. hehehe :)

fa-ya-sod-lam said...

Biru eh.. ok ok.. aku wat version blue untuk Fa ngan version dark untuk niki.. sapa nak lagi sapa nak lagi.. sementara ada masa free :)

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena