Friday, September 01, 2006

Konvo...

29 hb 8 kuar ngan Asmah pi pesta konvo...
tinggikan stamina.... keropok lekor satu
plastik sticker utm satu...


















Semalam... aku ke balai cerap.. pukul 5.30 kot bertolak..
jalan kaki aje..
orang kata jalan kaki subur(aku baca dalam surat khabar)
ada plak(ada orang kata.. kuku jadi kilat kalo subur)

try... aku try huhuhuhuhuhuh (".)

















power la budak ni.. nizam.. kejar nizam kejar..
pompuan cina ni laju gak la(sebab jogging) kitorang jalan huhahuha
















nizam cuba mengejar ah-moi... hua hua hua
















nizam mengejar..(gaya pura-pura jogging) ha ha ha
















3 tiang gak nizam kena tinggal.. hua hua hua
















mesti pancit punya zam.. letih letih....

















tangkap gambar bersama ketika penat mengejar...
ada orang cakap "cam model la" tima kasih pawar rut
orang tu dah kena baya memang la cakap tima kasih pawer rut..


















gambar kucing.. kucing yang dah tua...
ada orang cakap "cam anjing"
yeke?

















Kucing di bawah meja makan diantara 3 kaki...
lapa ke sayang? nah amik skit...

6 Comment and put their link:

burung_jenjang@k9 said...

eh aku mcm kenal je budak dlm first pic ko ni.. sapekah? sapekahhh? hehehehe ;p

fa-ya-sod-lam said...

ala.. wat wat lupa la plak.. :p

burung_jenjang@k9 said...

ingatan aku dah kembali ke asal.. aku kenal sgt budak dlm pic ko tu.. tempat tu pun aku cam.. ktc eh? hmm.. never play with me coz i'm a mind reader! haha :p

OD@ said...

huhu niki.. org pun rasa cam kenal..huhu cam roomate je(",)
kucai aku add ko punya blog kat blog aku ekk..

cHuCkyMaRine said...

ade org ckp..ade org ckp..byk btul yg ckp....sape yang ckp tu kucai..tulis aa skit..petikan kata2 dari si A ke..si A lagi ke..(",)

fa-ya-sod-lam said...

Letak aje oda oi... nohal punye..
Ye si Asmah oi... Asmah :) A for Asmah.. uiyo.. niki..mind-reader.. erk..

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena