Thursday, September 14, 2006

He he he.. mari belaja photostat :)


kehidupan aku hari ni Alhamdulillah

aku salah panggil bos aku... akak ita sebenarnya.. bukan akak wati
akibat campuran akak wana ngan akak ita... jadi akak wati...
jiean aku nama die norlizawati... jadi aku panggil akak wati...
apesal aku teringat kat jiran aku.. ? ? ? ?
tima kasih kak ita tolong anta balik.. jasamu aku kenang..

sori-sori.. tak wat lagi.. :)

makan tghhari ngan abg sofian(pegawai sistem maklumat ni)
jasamu aku kenang...

kenal ngan abg sharil.. die seorang yang selamba dan baik ati..

kenal ngan abg zam.. die seorang yang mewujudkan suasana gembira
seorang yang humor...

sori suma.. aku memang tak bleh ym time tu... :)
Asmah.. aku dah reply... hua hua hua...
nanti aku belanja gaji first aku :)


















memasukkan data ke dalam sistem.. letih.. ngantuk.. suma ada..
















page 12 tak salah aku... byak gile....
sabar cai sabar.. jap lagi abis.. jap lagi abis..

















coklat sebagai pemangkin.... aku dapat 6 coklat camni...
akak ita bagi skit dienyer kat aku.. tima kasih.. tima kasih
















my last page.. and the last data successfully inserted....
yeahhhh aku gembira gile time tu...
















minum kopi... jemput minum.. :)

















makan kek+mihun+keropok skit
he he he.. kenyang.. kenyang..
rezeki jangan ditolak.. :)
















mari belajar potostat
















tekan button start pastu tekan 3+0
untuk wat 30 salinan..
















aku kena wat buku log.. eh.. dah macam praktikal plak..
yeahhhhhh berjaya...sekian coretan hidup sebagai kerani di SPS
aku gembira...

3 Comment and put their link:

cHuCkyMaRine said...

eh ko ni..mkn byk..keje kurang..jeles aku ni tau x.hehe..ape laa salah pgl nama org..ko igt x nama aku...punye pakcik sebelah ayah?...mesti ko lupa..huk huk.kecik ati pakcik aku..;p

fa-ya-sod-lam said...

alamak.. aku janji tak wat lagi.. aku ingat.. aku ingat... :) baikkkkkkk nama ko...punye pakcik sebelah ayah ko.. aku panggil die pakcik aje... pakcik.. pakcik.. asmah jeles... :)

burung_jenjang@k9 said...

wahh byknyer makanan... aku laparrrr

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena