Wednesday, September 27, 2006

i'm free.. -freedom day- Esok_Pasti_Boleh.exe

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani
Aku bermohon semoga dimurahkan rezeki..
dilepaskan dari bahaya yang ditetapkan olehmu

Thanks a LOT Nicky.... for this permanent memorable gift
















Aku dah abis demo2.. yeahhhhhhhh
ini pandangan didalam folder SELASA_DEMO_2
terdapat 3 fail.. satu berikon mata yang cantik

















aku ni.. lemah menilai la.. aku tak reti menilai kecantikan..
aku rasa dah cantik... tapi mesti korang tanya nanti.. masuk ni dah 3 kali
kenapa cam x cukup je... warna tu memang camtu ke
kenapa putih ijau... jawapan die.. aku rasa menda ni dah cantik dah.. :(
tak tau la.. mata aku silap ke?

















Arini.. kena guna kad nak masuk lab....
RM 30... ushhh. 10 hari makan tu......
ada orang cakap.. bukan aku... die cakap
"macam ayat aku je ... memang ayat aku" kata si A

















ni la die kad yang bernilai RM 30..
aku simpan ni.. plastik die...
aku tak nak calar.. lalu aku masukkan kad matrik(yang dah calar)
kedalam plastik Student Lab.. perghhh Student lab.. bahasa inggeris tu..

















=====================================
-had been delete due to the privacy content-
=====================================

Ni Oda...Esok kot die bentang...
Puan die demam

















Ni Ti.. die tak tau bile.. tapi maybe esok die bentang...

















Ni Lin ngan Fiha... ala muka die tak nampak plak..
pasni aku snap curi-curi lagi..
















berjaya aku tangkap jugak...
belah kiri.. Fiha.. belah kanan Oda...

















Ni Kong.. die wat psm.. demo tak tau bile..

















bawah ni... sebenarnya.. ex-comp-tempah aku
skang ni die berbahagia ngan tuan yang baru...

















ni hp aku..a banyak bantu aku update blog.. ops... ni aku pinjam hp Asmah
tangkap gamba

















kenangan yang menyakitkan.. betul.. terbukti..
setiap kejadian ada hikmahnya.. komputer aku dijangkiti oleh
W32.Pinfi. damn cool.. virus ni menjadi kekaguman bagi aku..
kerana tindakannya yang slow.. menjangkiti fail installer aku
betuah punya virus.. aku wat julung kalinya.. menginstall Norton 2006
siap update skali
pastu scan.. installer..
Kebanyakan Setup takdapat digunakan.. aku mengetahui keistimewaan
pelbagai pe-packer.. bagus.. kalo aku wat program.. aku check aku...
kalo aku sama saiz.. ia adalah aku.. jika lebih.. ia bukan aku
betuah punya polimorphic cool virus.. aku nak try ah wat satu...

















Seni menangkap gambar.. aku menjadi jurugambar pro

















Niki.. aku pinjam lagi eh... Aku baru chap 7
pastu stuck wat PSM..

















Raja.. yang banyak memberi bantuan kepada aku

















jeweng.. antara kengkawan aku yang masih blum Lost Contact.. Takdir

















Ipac Niki.. aku tambah 2 lagu

































malam selepas aku amik Ipac Niki ngan Novel..

3 Comment and put their link:

burung_jenjang@k9 said...

sejak bile ko jd paparazzi nih? aku mintak jasa baik ko jgn snap pic aku ok? kang bertambah femes lak aku... hehe...

thanks :)

fa-ya-sod-lam said...

He he.. kalo 'tersnap' and ko tak suka gamba ko diletakkan dalam blog aku.. bgtau awal awal... aku delete.. janji... i respect the other's privacy

circleinspoon said...

tahniah2...
berjaya ko bentang final projek..cayala...

ni aku br balik dr penang ni.. kang aku 2lis citer yg spenuh2nya. chows..

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena