Friday, September 15, 2006

Hari ini banyak kenangan :)

Letih.. letih... ni cara manual cari data....
perghh depan almari fka.. fakulti pendidikan..

















fail dari fakulti pendidikan..
















































































kayu reput mana plak ni ..


















perghhh aku bayangkan aku tergelincir...

















meredah hujan.. hidup mesti terus...
















kemalangan yang sempat dirakam.... perghh kemik depan..
pemandu die.. tak tau la...

















cubaan melihat nombor.. la hai.. lajunya jeweng bwak keta...
nombor plat lain pun jadi la.. esok sabtu.. he he he

6 Comment and put their link:

burung_jenjang@k9 said...

payung pink? gimme 10 reasons why do u like pink colour. tq.

f a said...

payung sape tu?

cHuCkyMaRine said...

tu payung kucai laa tu..warne kesukaan tu..kan2..ari tu ko ckp kat aku ko suke pink..blog ni pun bakal berwarne pink..pinky2..boy...pinky..(",)

fa-ya-sod-lam said...

ha ha ha.. time tu ujan.. ada akak tu(akak wana) bagi pinjam... separuh jalan aje.. die tahan balik... die anta ke masjid.. die kata guna la payung tu nak gi keja kang... aku segan a.. die bla aje.. aku jalan kaki ke bilik... yang tu dari bilik ke tempat kerja... hu hu hu

fa-ya-sod-lam said...

mane asmah.. aku cakap lain.. ko pk lain time tu he he he.. 10 reason... desperate x 10

burung_jenjang@k9 said...

hehe..

:p

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena