Saturday, March 17, 2007

Time kasih kepada yazid da luge




















arrowhead worm hawaii

sesi perbincangan akhirnya membuat aku puas..
thanks google.. yahoo..
dan orang yang membantu..
rinie,lydiawati,
sarmi,pijus,rina,
dan patin fourflathead bookworm
tq...

malam ni aku tumpu ke kerja ngan kehidupan sosial aku
tadi aku dapat attachment sokongan arrowhead dari yazid hehe
hammerhead worm dan arrowhead worm
tergolong dari keluarga flatworm..
flatworm adalam worm(cacing)
yeah..
tq...

aku berpeluh peluh...
tadi time nak wat kerja.. aku tertinggal pendrive kt bilik
monoq tepon.. die cakap die salah tepon..
"wei cai.. pendrv ko tertinggal.. ape cer???"
balasan dari orang yang die tepon
"wei monoq aku bkn cai la.. ko salah orang ni"
kata radi...wahahaha...
monoq tepon aku.. bgtau pendrive tertinggal..
"weh.. pendrive ko tertinggal.. aku salah tepon orang tadi hehe"
tq...

huhuhuhu... nak makan tadi tgl duit siling aje...
raja bagi pinjam 5 inggit..
tq...

aku kena tipu ngan agen tm pospaid...
damn... pastu untuk habiskan duit yang dicas.. aku
tepon sume org.. ada yang angkat.. ada yang x angkat..
tq sume ...

akan kuingat hari down ni dan orang yang
melayan karenah aku dengan sabar..
tq...

adam tepon.... die datang 23..
tq for the info...

pijus bg print slip survey graduat..
tq..

sekarang aku nak cita pasal betik dan bini die...
aku turun dari kolej 11 lepas beli makanan..
pastu nampak betik membebel... sekor kucing putih betina..
dan sekor kucing jantan.. oleh kerana ia nampak lagi teru cedera
dan ada stripe ijau.. maka aku panggil die lalang..

aku seperti memihak kepada betik...
dan betik of course menang.. hehehe
putih campur coklat.. anak warna cream
wahahaha

nampaknye betik berdarah lagi..
tapi lalang lagi teruk kecederaan die..
dua dua kuat memegang teraju pemerintahan ktdi
dan mencari permaisuri memasing..

konsep permainan kehidupan..
wild will survive and the king should stay on the top ..

6 Comment and put their link:

f a wildchild said...

Only wild will survive!

abeming said...

kate tepon sume org...xtepon aku pon...(aku sentiase bt kuchai tertekan dgn ayat2 emo)...;-)

f a wildchild said...

kucai pon tak tepon aku :(

aku pon slalu gak buat kucai emo. 's', maybe sebab kite slalu buat si kucai ni emo, die tak mo tepon kite :( :(

فيصل said...


اب مڠ - سرمي & f a wildchild

aku tepon la malam ni... yela yela (nada emo)

fa

weh.. nasik ko kat bilik aku

abeming said...

agaknyer la 'f'...hmmm xleh dh buat die emo2 pasni...kuat majuk rupenyer 'k' kite nih...heheheh

Mohd Yazid Husain said...

sama-sama
bela dia elok-elok

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena