Thursday, March 01, 2007

Jackfruit dan Selsema

Semalam jackfruit datang bilik.. aku pelik.. apesal dengkot dengkot..
(beul ke x aku eja tu) aku biarkan die tido tepi aku.. aku usap usap..
ehhh.. lain macam je kucing aku ni... x aktif macam dulu...

tetiba die pandang aku... mata kiri die.. cedera.. tangan kanan die cedera..
kaki tempang..

tetiba.. adam jiran aku report.. "cai.. betik ko mengalami kecederaan serius..."
adui.. sedih.. aku pun bg aje die tido tepi aku sampai pagi...
time ni selsema.. x teruk sangat..

pastu adam cakap.. "die gaduh ngan banana tu..."
aku tanya kucing aku "ko gaduh ngan banana tik(nama singkatan)"

pepagi je.. kul 6.. betik kat badan aku...
"miaw miaw".... hendak mengatakan sesuatu..
aku paham.. naluri aku kuat skit..
die nak kuar la tu.. hehehe


aku pun bukak pintu...
die pun kuar.. aku sambung tido.. kepala berat..

kappa aka faiz mencarut carut..
apehal mamat ni... x tido ke 3 hari ni.. bila la die nak tido??
main game kalah.. hehehe biasala tuh..

kul 7.45
aku bangun.. dah x betul dah aku ni.. sapa datang aje..
aku x suka.. bebetul aku x suka..
kalo aku suka.. bebetul aku layan..
eh biar betul aku ni...

tgk tingkap.. ujan...
ui... badan x sedap..
demam selsema...
aku OD ke?
OD=OverDose
aku terus pergi ke koop ktdi

aku terkejut ngan perubahan diri aku...
asal warna merah je aku nak terkam..
perghh maksud aku.. aku tertarik ngan warna merah..

pastu aku tawaf 3 kali.. x tau ape nak beli...
jadi blur tetiba..

aku beli tisu... kotak die ada 4.. aku tertarik ngan warna merah..
pastu.. ada spray kat situ.. aku bau bau... dari biru-kuning..
aku tertarik ngan bau warna merah

aku ikut aje hati aku nak ape.. selesa ngan ape..
ape yang hati aku nak.. aku bagi..

asal hati aku tertarik je.. aku beli..
100 plus.. minyak kapak...

pagi tadi wakil dari symantec,OSS datang kat d07.. aku x tau.. huuhu
perperangan antara OSS ngan bayar punyer software..
yang aku tau... p2p bukak pas opis hour..
hehehe. ada peluang guna torrent. ni..
baru aku tau.. line UTM baru upgrade dari 45 ke 100 MB/s
aku x paham sgt...
huhuhuhuhu...

betul ke ni.. paling tinggi.. 155 MB/s.. die akan upgradekan lagi..

teruk tul la guild of fruit yang aku recruit..
banana.. ni traitor... jack.. ko kena pukul die ni..

law of fruit guild(terpengaruh ngan cita .hack//root: hehe)
1.all must a cat... with stripe..
2.any color than brown will be consider
3.can't fight each other..
4.the traitor can't hang around 100 metres
radius from the headquater :) (m07)

i will avenge the defeat of my jackfruit..
how dare banana(traitor) beat jackfruit(senpai,senior)

10 Comment and put their link:

abeming said...

aku rase eja die jengkot2 la..aha kot la..aaaaa aku ngah pening...

aku_cakk said...

aku lak rse dia jln senget2..sbb kaki da sakit...

فيصل said...

a a la.. jengkot... cam pelik je dengkot..

f a wildchild said...

terjengkot jengkot. tak pelik kalo sebut, tapi pelik kalo tulis.

فيصل said...

Apache Tomcat/4.1.24 blogger pkai servlet rupanye

aiyrie said...

kalo tempat aku mmg panggil terdengkot-dengkot....
ikut loghat home town...

nak tanyer...
apsal nama omteh dia jackfruit, tapi nama melayu dia betik???
n gajah mcm maner??? dah sihat ke kaki dia ari tu???

abeming said...

servlet mmg servlet..tp mungkin die guna jsf @ struts..sbb yg tu pn still pki servlet sbg bean die...
"https://www2.blogger.com/comment.g?blogID=31612541&postID=8329970255722743175"
ni die pki jboss ngan open ssh rasenyer...gune struts..dalam web.xml die tuka *.do kepada *.g....ko nak jadikan *.faisal pon boleh...aha aku rase la..petik jek...

فيصل said...

bukan.. nama sebenar die.. sylar bear.. ikut watak dota berdasarkan stripe dan warna.. pastu tuka kepada betik aka papaya... pastu tuka kepada nangka aka jackfruit semua berdasarkan perut.. apabila perut jack membesar.. maka.. jackfruit aka nangka.. jika sederhana.. dipanggil papaya aka betik..

abeming said...

hmm pengaruh dota mmg kuat...sib baik aku lyn kejap je dulu...ketagih..kat tempat aku keje ade pertandingan dota utk hari sukan...best giler..aha

123 123 said...

Nice article you got here. I'd like to read a bit more about this matter. Thanx for giving that info.
The only thing it would be great to see here is such photo or even two :)
Sexy Lady
Busty Escorts London

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena