Monday, May 05, 2008

aduahi... baru aku perasan .. blog aku di copy..

aku terjumpa blog lain..
yang seakan-akan aku
aku yang baru belajar jugak ko amik..
weh.. http://altf5numeric.blogspot.com/
budak uitm ea..
kui kui kui...
ko ni klaka syot...
main adsense ea.. jom tuka teknik..
mail kat aku mohdfaisalnasron[@]gmail.com

7 Comment and put their link:

tz said...

saket perot aku gelak..adehhh..sebijik lak tu..siap tajuk blog pon same..

abeming said...

astaga mok jenab...kenapa dengan budak tu?link kat sidebar tu pon sejibik...saiko nye....tapi mmg xtahan nak gelak...title pon sama...perghh chai ada admirer siotttt...jeles i...haha

فيصل said...

tu la.. terkejut aku.. copy segala link yang aku ada.. sedap lah trafik dia pasni.. hahaha

A t i Q a h said...

Ek eleh. Boleh pulak.
Sebijik sejibon. huhu.
Tak mau saman ka?

فيصل said...

saman camnenye.. hehehe.. tak apelah.. bagi can kat dia.. trafik ke korang pun dapat free dari dia hahaha.. link copy bebulat..

abeming said...

sila lawati saya di http://altf3numeric.blogspot.com

heheh...

ف wildchild ۞ said...

haha. cai, tapi dia tak dapat nak kopi lagi teknik ko tu. dia baru copy paste je segala isik ko..

cian lak kat ko. dah la hari hari sengkang mata nak update blog sampai > 30 post sehari. senang je kene kopi eh

haha lol

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena