Wednesday, July 11, 2007

uhuhuhuhuh cedih cedih

Semalam.. aku di 'push' siapkan sistem
dokumentasi sistem.. hahahah
minggu tensen aku dah tiba.. yeah :)
hadapi dengan senyuman

ilek... keja ngan kehidupan jangan campur
slow slow...tapi x pe.. balik rumah je dah lega sikit
rumah aku ni perang saraf aje...
sume ngan luahan perasaan kat whiteboard :)
balik je aku tergelak gelak..

bukan orang sahaja yang terkena perang saraf ni
betik pun kena.. dah la die x reti baca..
cian etik ucuk hehehe


















sambung keja..
(ni la first time aku bawak keja masuk dalam life rehat aku)
dengan komputer yang dah tua nyanyuk nih
tapi takpe.. die banyak berjasa ngan aku
aku kena sabar aje la ngan perangai die akhir-akhir ni
time ni.. lepas aku amik gamba die.. die terus crash
mungkin die ada 'roh' yang tahu aku amik gamba..
maka die 'posing' maut
betul betul maut.. 'hang. pastu crash'
alalalalala.. apesal time camni.. gelabah haram aku
terus pergi ke seven e...



















sambung... tgk nanti.. sibuk gile..

















syot.. aku ingat nak amik gambar panorama..
rupanye gamba biasa aje..

9 Comment and put their link:

uNdEraGed gUrL said...

ape yg sedey tu cai

abeming said...

gila ah...perang saraf kt white board....huhu

ghimau said...

kenangan beb, kenangan tu :)

فيصل said...

betul tu ..
kenangan nih.. hari ni aku rasa nk letak je bebanyak.. tapi tadi kena sindir ngan RO lain..
"perghh.. buat programming guna ym" ahahaa damn ko andak... mentang-mentang la ko nk kawin.. bagi can kutuk .. pasni die dah x leh campur hal hal orang belum kawin

cHuCkyMaRine said...

hahaha mcm2 laa dak rumah ko..kelakar je..cool2..ni br la keje..kene ade tension sume..berusaha!!..ko dgr lagu dangdut..nanti mood keje datang..huhuh..;p

aiyrie said...

hahaha...
tak tahan aku... ada gak yg yg minuman kegemaran dia sos tiram...

slamat aku dah bebas dari cengkaman umah sewa. skrg duk umah kakak... makan minum terurus skit... tapi penin dgn kerenah anak buah... kekadang gaduh dgn kucing kat belakang umah....

Mohd Yazid Husain said...

mcm tu lumrah kehidupan

uNdEraGed gUrL said...

hahahha... tu la... umah sewa guys mmg camtu...

umah aku da tak yah masak air da... aku da menghabiskan duit beli filter air.. terus dari paip... terus dapat minum.. huh! jimat bil lektrik aku..

OD@ said...

hahahaha....macam2 citer lak..biasa la tu kucai..lumrah idup ni..ko sabar je la..

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena