Tuesday, July 24, 2007

tak payah sesusah pegi kedai...

pegi cimb je kalo kat opis..
pastu
topup je.. x sampai 5 minit pun..
gogogogo esok..
cepatlah hari esok..

Reference Number : 81640163
Transaction Status : Successful
Payment From : 05150003556528
Account Type : Savings Account
Product Type : Mobile Reload
Purchase : Digi-RM10
Mobile Phone Number : 0167879207
Amount : RM10

3 Comment and put their link:

abeming said...

belum zaman IT ni pon sume benda dah dihujung jari...heheh...makan...pki jari walopon pki sudu..minum pon pki jari sbb pegang gelas...dan banyak lagila ngan jari...termasuk la yg dot dot dot...semua di hujung jari...ada paham ka?

uNdEraGed gUrL said...

wahawahhwahwha... banyak nye kegunaan jari..

aiyrie said...

I was looking for an empty space to park my car at Bangsar when suddenly there's a knock on the glass

"Encik ah..tanya sikit ah..itu Chimpeng mana ah..?"

"Apa?"

"Chimpeng, Chimpeng...saya sudah tanya itu guard ah.. dia ckaap sini ada satu Chimpeng..."

"Sorrylah Apek. Saya tak tau woh...Apa tempat itu Chimpeng?"

"Aiyah...itu Chimpeng balu punya..Saya mau pigi angkat wang la..."

"Tarak tau la boss. Itu kedai ka apa?Along ka?"

"Chimpeng bukan kedai ma..lu itu pun tak tau ah..? itu Chimpeng macam itu Maypeng, Public Peng, RHetB Peng...itu balu punya Peng.."

Adoi...bengap punya apek..buat aku pening je..dia actually cari CIMB Bank ..

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena