Thursday, August 17, 2006

Setting LAN.. wah berparti aku















Wayar LAN dari dua bilik.. bilik nua ngan apiz ke bilik adman aka adam

Hari ini Asmah belanja bantal(aku ingat sampai bebila)
pinjam duit die beli waya LAN..

hasil yang agak memberangsangkan


terlalu banyak plak aku nak delete lain .. nak sedut lain...
















cun wayar berfungsi dengan baik muahahaha(terima kasih asmah)
















disebabkan 10 meter.. x cukup panjang.. aku amik jalan paling pendek.. tu pun ngam ngam,,,
sampai hub..















tangan raja aka FA hu hu hu.. melihat hasil perkongsian yang hebat..
motto "i saw,i download,i share" dipraktikkan sehabis-habisnya..
tanpa mengira menda kotor ke bersih ke..
sume dicampur adukkan..
pokok pangkal hati yang suci dapat memilih folder yang baik
kalo korang perasan.. HD pun dikongsi terus.. he he




















HUB di bilik adman(komputer die sebagai server) dah la LCD laju plak tu
pergh.. asal aku bleh LAN sudah...














tu die.. satu folder yang banyak fail.. elok+takelok+berfaedah+x berfaedah

aku gembira.... (",)

tima kasih Asmah diatas wayar LAN merah..
tidak lupa juga kepada apiz yang menolong membetulkan network..
juga kepada adman yang membantu mengambil wayar semasa aku menghulurkannya melalui tingkap..

jasa korang takkan aku lupa...
hua hua hua

6 Comment and put their link:

cHuCkyMaRine said...

beli 2 km punye cable..leh LAN gak ngan aku huhuhu..(jeles ni)

fa-ya-sod-lam said...

boleh je.. guna wireless la.. he he.. nanti aku beli parabola..

f a said...

kecik hati aku.. bukannye ko nak buat lan dengan aku skali..

fa-ya-sod-lam said...

ala la la FA.. camne.. wayar tak panjang... kalo lebih 4 km aku dah wat dah.. :p

f a said...

rugi ko jek beli memahal. kalo ade processor lebih, baru kite buat ye.

IKLAN: SAPE SAPE ADE PROCESSOR LEBIH (SOCKET 478), BOLEH LE JUAL KAT AKU YE.. TQ

fa-ya-sod-lam said...

Ok.. aku tunggu komputer ko elok.. ha ha ha lepak dulu...

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena