Friday, August 18, 2006

Malam tadi..

Gambar kitorang Layan APEK x dapat ditangkap..
sedih gle a..bateri abis...

aku masih teringat lagu die..
Go go go
ale ale ale
Go go go
ole ole ole.. ulang a byak kali pun tak pe...pastu sambung
oleh itu mak bapaknye yang datang muahahahaha

walaupun aku tak penah masak dan tak tau.. tapi aku tak penah denga ttg
sup bunjut batik
sup bunjut batik adalah kain batik yang teknik bungkusan@ikatan lebih kurang ngan teknik bungkusan@ikatan sup bunjut adabi
ia mengandungi barang barang hasil curian dari kilang adabi..
apek apek...

warghhh hanyut aku tidur bantal baru.. best best

Semalam.. dengan membekalkan hp bateri 1 bar...
pergi ke Fakulti Sains yang Muram Durja..
kalo x dh dapat banyak gamba.. nak wat camne.. bateri abih..
:(
















Malam tadi bermulanya satu lagi projek..
(padahal geweng nak download dienyer lecturernyer nota)
raja @ FA time tu kat c13.. gelap gila Fakulti Sains ni

















perjalanan diteruskan.. agak sunyi... hanya terdengar dua suara orang berbual
(raja ngan geweng le berbual) sambil menghisap harvest(vanila aromatic sealing tobbacco)

tak.. kitorang support german.. sebab made in germany














papan tanda dilarang merokok? DILARANG MEROKOK
apela.. nak tegur cakap la.. ni pakai mesej tampal-tampal..
bukannya die bleh bagi nasihat pun... (emo tak pasal-pasal)
ha ha ha.. bukannya boleh berhenti pun kalo tgk signboard DILARANG MEROKOK
(emo lagi aku) mua mua muahahahaha :D















Masuk je.. tgk muka herman stress gegila punya.. pergh..
tak jadi la nak tego...
die wat ape ntah.. byk formula matematik aje...
















perghh tak faham aku.... ntah apentah budak matematik ni...














Raja@FA kena wat gelombang otak... simulasi gelombang otak..















gambaran ukuran otak
bawah ni plak.. formula otak.... ni teori je ni..

2 Comment and put their link:

f a said...

tu bukan rajah ukuran otak la. aruhan gelombang. ftm dari blakang ke depan atas (MC ke TM), fm (BM ke FM) dsb..

fak aku memang best.. hehehehe

fa-ya-sod-lam said...

hua hua hua.. manala aku tau... thanks for correct me.. lapa siut..

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena