Saturday, August 19, 2006

kenangan lama.. :( teringat plak..

Hari ini.. aku tetiba je rasa tak tentu arah..
teringat sume orang.. Nizam tepon semalam.. aku tak dapat angkat..
macam ada benda penting aje.. kang aku tepon balik..

22 misscall

3 no sabah
sori zam.. nanti aku tepon balik..
Ni lagi satu aku risau.. PMR nak dekat.. adik aku huhahuha..
sian gak kat die.. masa 3 bulan tu aku tolong anta.. tolong amik
sebab aku menganggur/mengtembikai/meng(nama buah-buahan) pk sendiri :p




























Ahhhh hari ini aku teringat segala-gala.. homesick plak aku..
aku selalu aja adik aku ni.. aini.. die nak PMR..
perghhh bila la cuti.. menyesal plak duk 3 bulan tak aja die slalu..







rindu a kat adik aku.. ita ija jagala diri bebaik..














teringat rumah.. dulu aku masa status menganggur..
aku wat sume keja rumah..
pagi suma orang takde.. malam aku plak takde.. tuka shif.. hu hu hu
camnela..




















joji ngan nuar mandi kat serting hulu..
joji baru nak belaja kuak lentang..
aku kira tahap expert la time tu jadi guru..
pastu.. aku gelabah haram.. hampir lemas..
nak berenang jangan rely pada benda yang boleh dipegang..

.. perghh.. banyaknya member nama nuar..
kiri joji.. kanan nua




















Raja ngan ise isap rokok... time aku sakit..
sebelum operation sakit..
pas operation sakit..
diorang tolong belikan makanan aku..
he he he.. jasa korang takkan aku lupa..















Kucing aku.. nama die kapas..
time aku takde.. die slalu takde..
time aku ada die slalu lepak bilik aku..
kucing kesayangan aku yang tak tau jaga teritori sendiri..
baru belaja memikat.. hu hu hu..
itupun demand tinggi nak yang cantik+bulu yang bleh wat berus cat papan..
















Raja ngan JM tgh berbual ngan tuan empunya HP.. wahahahaha
melilau jawab.. bateri 1 bar time tu... takdela.. ni
rezeki tepi jalan kata raja..
















bersenam.. pastu dah malas..
ahhh perghh. pegi lari turun naik..turun naik...
sensorang.. pakai selipa.. pegi bilik geweng.. layan ehem ehem..
hu hu penat balik...















Gobi yang datang bersama bulat... berbual ttg One Piece + 3gp hua hua hua
(time ni karpet blum pasang)















Bulat.. dulu die banyak tolong aku... he he he
jangan risau bulat jasamu kukenang..















ijan ngan raja.. ijan tgk anime.. tgh pilih barang.. hua hua hua
raja ngan mp4 die















kong main game Dungean siege 2 dengan kusyuknye..
range skill...















pegrhhhh .. teringat aku kat sume... (raja tolong tangkap gamba)

3 Comment and put their link:

f a said...

wow, ingatkan aku ni just nobody (macam Philip J Fry)..

(u are welkam)

fa-ya-sod-lam said...

tak a.. mana ada... takkan la aku nak wat camtu....

burung_jenjang@k9 said...

huhu jgn sedih.. ko wat aku tringat kat umah! :(

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena