Monday, August 21, 2006

Aku Demam selsema.. 2 hari.. skang ni sakit kepala.. jalan pun tak betul
pegi kolej 11.. dik panadol soluble takdak
pegi ktdi.. pun sama.. sampai hampir sembuh demam.. gara-gara cari panadol
ok..

Hu hu hu.. sedang kami berjalan-jalan di fakulti pendidikan(kalo tak salah)
terdapat geleri gambar yang terkenal(bagi kami la)

untuk mendapatkan satu suasana yang mencengkam jiwa
kami melakukan aksi contra dari arahan
he he he :D














penaakulan amat penting dalam memerhatikan galeri abstrak ini
hanya insan yang berjiwa seni dapat memahami dengan jelas maksud
gambar itu..
kelihatan raja sedang menyelami dan menukar pelbagai bentuk(metamorphism)
minda untuk menghayati...
















kegagalan dalam penukaran minda menyebabkan raja gagal memahami
mesej yang terkandung didalam gambar tersebut..















setelah lama memerhati.. raja gagal sama sekali mendecrypt mesej yang terkandung
didalam gambar yang mempunyai tulisan DILARANG MEROKOK itu..
kami balik dengan muka keliru..
ape point buat galeri.. mese tak paham.. :D




















raja punya processor rosak.. maka.. ini adalah external TVBox(gambar dibawah)
antena diubah suai seperti booster.. dan berjaya menarik 12 channel
dengan menggunakan kabel monitor..
tertera pada gambar diatas "merah mewarnai dunia anda"
he he he.. aku nampak hijau+itam+putih
night vission.. gila ah.. raja sungguh advance dari segi teknologi..
kerana menggunakan tv night vission(monitor rosak sebenarnya)















katil yang dibahsuai menjadi meja makan+meja tempat letak komputer+heater dll
ni jenis multi purposes table.. macam-macam ada... :D
perghh sungguh komersial...

ok la.. sekian coretan hidup aku.. sem ni.. he he

3 Comment and put their link:

f a said...

dah ade dua katil, takkan la due due tu nak buat tdo. musti la satu lagi buat kecah. hehehe

fa-ya-sod-lam said...

betul aku sokong :D.. ape guna dua katil kalo tido badan muat satu katil..

f a said...

weh.. badan ko tu muat setengah (or better yet, 1/4) je dari katil tu. rugi space utm bagi katil 1 kat ko..

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena