Wednesday, June 27, 2007

Dipetik dari ... www.drcinta.com..perghhh

10 Petanda Dia Jodoh Anda

6 Comment and put their link:

f a wildchild said...

yes. she is..

i hope urs is the same :)

فيصل said...

yeah :) it is.... akan ku pergi ke jusco :)

uNdEraGed gUrL said...

lawak r ko cai.. cepat2 g jusko..

abeming said...

aku bukak link tu...aku bace tajuk2 10 petanda jek...xminat nak bace...sebab...kesepuluh2 petanda tu boleh DILAKONKAN..RENUNGKAN!!!..benar atau tidak?hahaha...anda tidak perlu jawab...sebab aku sendiri tak pasti akan jawab ngan jujur x...just jawab kat diri sendiri...aku just pakai 1 peribahasa lama jek..."kalau dah jodoh tu...tak kemana..."...hmmm yg ni boleh diterima....jangan marah yek abang chai...kalo dah jodoh aku ngan ija...takkan kemana walaupon takde kesepuluh2 petanda tersebut...waaaa chai panas...chai panas...sabar chai....

kepada

f a wildchild said...

ayat ko tu berbunyi macam ko tak percaya kat si dia. memang betul kalo dah jodoh tak kemana. but at least, kita kene la berusaha, mencari jodoh kita. ko baca ayat yang pasal umat tu kat bawah skali (dalam link tu).

abeming said...

yes...aku tak cakap tak perlu usaha...and aku tak cakap pasal si dia...ni pasal diri sendiri...sebab tu aku suruh renungkan....bukan renung awek ko...secara jujurnya ngaku jelah sometimes kita buat something yg kita tak suka just nak tarik perhatian someone...after dapat selalunya semua keadaan kembali kepada asal...tak taulah...biasanya benda yang benar...sukar nak diterima...tapi kalo aku berstatus macam fadzilah kamsah...baru dibawak pikir....

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena