Wednesday, May 23, 2007

perghhh nasihat pedih dari ani

kelmarin ani suh cari lagu ungu-andai ku tahu

pas tu suh mintak tlg carik lirik..
aku acuh x acuh... time cari lagu...
pastu aku jumpa.. aku download...
ok.. beres ani

time tu lak ani mintak tlg cari lirik...
aku iyekan aje....
okeh... malam kang...
pastu esok la cari
die tepon.. mintak lirik... ok ok...

aku pun pi GAIN(opis) group of artificial inteligent network SKK
tapi bila aku jumpa lirik... mak aih.. pedasnye.....

kiasan nasihat pedas lagi aku dapat hari ni.. huhuhuhuhu

Ungu ~ ANDAI KU TAHU

Filed under: U

download

Andai ku tahu….
Kapan tiba ajalku…
Ku akan memohon tuhan tolong panjangkan umurku…

Andai ku tahu…
Kapan tiba masaku…
Ku akan memohon tuhan jangan kau ambil nyawaku…
Aku takut akan semua dosa dosaku…
Aku takut dosa yg terus membayangiku…

Andai ku tahu…
Malaikatmu kan menjemputku…
Izinkan aku mengucap kata taubat padamu…
Aku takut akan semua dosa dosaku…
Aku takut dosa yg terus membayangiku…

Ampuni aku dari segala dosa dosaku…
Ampuni aku menangis ku bertaubat padamu…
Aku manusia yang takut neraka…
Namun aku juga tak pantas disurga…

Andai ku tahu….
Kapan tiba ajalku…
Izinkan aku mengucap kata taubat padamu…
Aku takut akan semua dosa dosaku…
Aku takut dosa yg terus membayangiku…
Ampuni aku dari segala dosa dosaku…
Ampuni aku menangis ku bertaubat padamu…

rapidshare aku kena blok.. sesapa yang dapat download..
sila upload.. huhuhuhu..

yeah tq nasihat pedas dari best friend² ku
hehehe... yazid(lagu hadapi dgn senyuman),
sue(komen) dan ani(melalui lagu ni).. tq tq tq

5 Comment and put their link:

atropine said...

aku ade je lagu tu.. ko nk ke?

فيصل said...

nak nak.. meh pas meh...

abeming said...

hadus....die py lirik...insaf kali ke brape dh aku ni...hoho

f a wildchild said...

wahaha

Mohd Yazid Husain said...

aq ada lagu baru - budak-budak zaman sekarang
http://yazidhusain.blogspot.com/2007/05/teenage-today-budak-budak-zaman.html

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena