Wednesday, November 29, 2006

:) bergembira bersama kawan baik dan rapat yang manja

Balai Cerap UTM.. antara lokasi yang tertinggi kat dalam UTM..
Tuesday, 28 NOVEMBER 2006

antara kengkawan aku.. ni la kawan pompuan yang paling best,baik dan manja..
asmah nama die... skang die dah ada ccna1 and ccna2
aku jeles gila...
my sifu in..
social communications, photoshop and everything...

x.. kami x couple.. hanya kawan rapat,baik dan manja aje...
yela ..takut orang salah faham...
die pun da ada pakwe.. yob.. yob sori..
aku kawan je ngan makwe ko ni...

aku sakit kaki.. accident ngan kereta.. time jemput anuar
ceh.. semalam plak.. jatuh melutut.. kaki yang sama
hehehehe.. sakit sakit..
tapi wat-wat cool...
ala.. aku bukan superman pun..















Baru je naik dah kena tumbuk...















flying kick sedas















ni skill burung.. kira teknik berlawan la ni..
a 'flying bird dash to the neck killing technique'















aku semalam rasa ni arnab.. 'bunny punch'















ni killing technique.. tiger claw or spider bite or snake bite..
depend on her mood :)















Thats me.. on the top.. :)
control ensem.. takdela ensem pun wahahahahaha















thats mine...
















that her feet..















my winston.. hu hu hu..
give me back.... that mine















indah betul bila kat atas..















dark side of the building's shadow
kelapa sawit remind me to my FELDA Raja Alias 2















best la.. human view















Masjid yang INDAH..















ui... bestnyer... kalo terjun confirm patah kaki..

3 Comment and put their link:

circleinspoon said...

lama ke aku xtgk blog kau nih???
banyak post baru tuh...good2...

fa-ya-sod-lam said...

hu hu hu.. tu la :) aku pun kengkadang update sesikit :) tgk mood..

OD@ said...

aku cam kenal je selipar yg satu lagi tu...emmmm (*_*)

Recent Post

© 2011 ~Menempuh Arus Masa-Life-Photography~, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena